Ravintola Trattorian 15.4. alkavat Parsaviikot ovat varma kevään merkki. Lyhyen parsasesongin aikana asiakkaat pääsevät herkuttelemaan sekä uusilla että klassikoiksi muodostuneilla, vihreästä ja valkoisesta parsasta valmistetuilla ruokalajeilla. Trattorian Parsaviikot jatkuvat aina 31.5. asti.
–Mieto ja hienostunut parsa on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana rytinällä suomalaisten suursuosioon, mikä on näkynyt myös Trattorian Parsaviikoilla. Tänä keväänä listallamme on esimerkiksi klassikkoannos Parsaa & Hollandaisekastiketta sekä rapeaa parsaa italialaisittain vasikanpaistin ja korvasienimuhennoksen sekä paistettujen kampasimpukoiden kera, keittiöpäällikkö Tom Lindqvist kertoo.
Keväisen parsa-aterian kruunuksi sopii kuohuviinisorbet kuohuviinin ja mansikoiden kera. Raikkaat ja hedelmäiset valko- ja kuohuviinit muodostavat parsan kanssa loistavan makuparin.
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy