trattoria-tom-pieni
Ravintola Trattorian 15.4. alkavat Parsaviikot ovat varma kevään merkki. Lyhyen parsasesongin aikana asiakkaat pääsevät herkuttelemaan sekä uusilla että klassikoiksi muodostuneilla, vihreästä ja valkoisesta parsasta valmistetuilla ruokalajeilla. Trattorian Parsaviikot jatkuvat aina 31.5. asti.

parsa-2014-parsakausi–Mieto ja hienostunut parsa on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana rytinällä suomalaisten suursuosioon, mikä on näkynyt myös Trattorian Parsaviikoilla. Tänä keväänä listallamme on esimerkiksi klassikkoannos Parsaa & Hollandaisekastiketta sekä rapeaa parsaa italialaisittain vasikanpaistin ja korvasienimuhennoksen sekä paistettujen kampasimpukoiden kera, keittiöpäällikkö Tom Lindqvist kertoo.

Keväisen parsa-aterian kruunuksi sopii kuohuviinisorbet kuohuviinin ja mansikoiden kera. Raikkaat ja hedelmäiset valko- ja kuohuviinit muodostavat parsan kanssa loistavan makuparin.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Grand Hotel Tammerin Super Breakfast on huikean runsas brunssityylin aamiainen majoittujille

Grand Hotel Tammerin Super Breakfast on tarjolla joka aamu loisteliaassa salissa. Runsasmakuisen aamiaisen voi nautiskella brunssityyliin. Katso vapaat huoneet: radissonhotels.com   Grand Hotel Tammerin Super Breakfast on...
Joululounas Tampereella 2022

Nämä ravintolat ovat avoinna jouluna 2023 – jouluaterioita ja täydellistä rentoutumista

Olemme saaneet useita kyselyjä joulunajan ravintolatarjonnasta ja tutkimme asiaa tarkemmin. Kysyimme ravintoloilta, onko suosio joulun viettämiseen ravintoloissa kasvanut viime vuosina ja mitä asiakkaat ovat...

Tammerin uusi keittiöpäällikkö vaihtoi intohimon toiseen – tennismailan keittokauhaan

Grand Hotel Tammer on saanut uuden keittiöpäällikön, joka pysyy hektisissäkin tilanteissa tyynen rauhallisena ja nauttii ennen jännittämistään salikohtaamisista asiakkaiden parissa. Vähältä piti, että Tampere...