Salsalladan keittiötä ja salia hallinnoivat Susanna Määttänen ja Antoni Duhov ovat kummatkin tuttuja Guru’s Kitchenistä. Kuva: Salsallada

Näsilinnankadulle aivan Sitkon naapuriksi 1.12. avautuva Salsallada tuuttaa tarjolle jaettavia annoksia tapaksista tacoihin sekä kosolti cocktaileja ja mocktaileja.

– Ajatukset Salsalladan konseptista hautuivat ja kiteytyivät kevään ja kesän aikana maailmalla matkustellessani. Halusimme yhdistää sosiaalisen ruokailun ja cocktailkulttuurin helposti lähestyttävästi mutta trendikkäällä otteella, Priima-ravintoloista tuttu yrittäjä Louie So kertoo.

Ruokalista lupaa tapaksia, slidereita, tacoja sekä muuta pikkuannossyötävää pöydän täydeltä yksin tai yhdessä syötäväksi tilattavaksi. Luvassa on myös esimerkiksi indonesialaista rengdang currya sekä korealaista gochujang-lohta. Annoskatras on Guru’s Kitchenistä tutun keittiömestari Susanna Määttäsen käsialaa.

Salsalladan juomalistan on luonut samoin Guru’s Kitchenistä tutuksi tullut ravintolapäällikkö Antoni Duhov, joka lupaa cocktailien olevan tuoreista ja ajankohtaisista raaka-aineista laadittuja.

Juomalistalta löytyy holillisten herkkujen lisäksi maailman ensimmäisestä alkoholittomasta tisleestä valmistettuja alkoholittomia cocktaileja eli mocktaileja.

Salsallada avaa ovensa lauantaina 1.12. osoitteessa Näsilinnankatu 21 C.