MAINOS
Armas Kuppila avaa uuden isännän myötä ovensa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kuppila on pienen purtavan tai isommankin syötävän mutkaton...
May Pansod ja Markus Pajunen ovat luoneet yhdessä ravintolan, jonka raikkaissa ja maultaan rehevissä annoksissa maistuu vahva ja aito...
Huom! Artikkelin tiedot vanhentuneet - Juttua päivitetään. Armas Kuppilan suloisen pitkään tarjolla oleva launtaibrunssi ja sunnuntaibrunssi ovat oikea oodi kananmunalle. Saatavilla...
Tiistaina 17.10. Tuomiokirkonkadulla sijaitseva pikkuinen ArmasKuppila avautuu kikkailemattomana Viinikuppilana, jossa on tarjolla erinomaisia viinejä ja hauskaa ruokaa. Sooloilevan viinivedon takana on...
Tuomiokirkonkadulla sijaitseva pikkuinen Armas Kuppila muuntautuu iltaisin kikkailemattomaksi Viinikuppilaksi, joka yllättää maistelijansa perin mutkattomasti ruokamakuihin yhdistyvin naturalviinein ja simppelein mutta maistuvin pikkuannoksin....
Armas Kuppila on avartanut aukioloaikojaan sekä annostarjontaansa. Nyt Kuppilassa haukkaillaan lounaan lisäksi sormin syötäviä ja helposti lusikoitavia katuruoka-annoksia. Meininki...
UkkoMetsossa oluet on kaverustutettu kotimaisien pienpanimo-oluiden kanssa. Hämeenpuiston kevät nimittäin käynnistyi UkkoMetson parsaviikkojen merkeissä. Terassikausikin alkaa viimeistään vappuna. Pian alkavia...
Arto Rastaan värikäs ruokapysäkki Bar Burrito avaa vappuaattona Keskustorin laidalla. Ruokatarjonnan ohella juomapuolikin on kohdallaan: suut pistetään burriton lisäksi myös margaritalle.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.
Aleksanterinkadun sykkeessä oleva ravinteli Pork and More avaa jatkossa myös ovensa lounasaikaan tiistaista perjantaihin. Itse asiassa muutos entiseen on huomattavasti suurempi, koska ruokaa on tarjolla koko päivän kello yhdestätoista eteenpäin maanantaita lukuun ottamatta.
Ravintola Trattoria Tammerin puistossa iltalialaiset maut yhdistyvät suomalaisiin ravintolan uuden keittiöpäälikön Tom Lindqvistin taiteilemina. Hänen käsialaansa on myös Trattorian kevätkauteen uudistunut lounas, jonka uutuus on Pizza Bianco.
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkkua, jotka juontavat juurensa slaavilaisesta perinteestä. UkkoMetsossa blinejä on saatavilla helmikuun puoliväliin saakka.