MAINOS
Hot potit käyvät kuumina Purebitessa lauantaisin. Herkuttelu aloitellaan buffet-muotoisena, jolloin pääsee maistelemaan hot pot -makuja laajalla skaalalla.
Bistro Venla on saanut katetulle sisäpihalleen mukavan 16-paikkaisen terassin. Se tuo paitsi kaivattua lisätilaa, myös vilpoisan vaihtoehdon tulevilla kesäkeleillä ruokailuun.
HUOM! Tämä ravintolatapahtuma on vanhentunut. Tiedustele ravintolasta mahdollista ennakkotilausta. Perjantai-iltaisin Purebitesta kuuluu pok pok! Silloin nimittäin keittiömestari-ravintoloitsija May Pansod pääsee...
UkkoMetson suositut teemaviikot ovat saaneet jatkoa slaavilaisissa merkeissä! Tuhdit, syksyn viimoihin sopivat lämmittäväiset maut hellivät niin ruoka- kuin juomarintamallakin. Idea...
Gastropub Tuulensuun kesäkuinen päivä alkoi rennoissa tasting-merkeissä, kun ravintolaan saapui Münchenistä asti vierailemaan Weihenstephanin panimon Johannes Weiss.
Aussie Bar pistää huikeat BBQ-bileet pystyyn lauantaina 5.9. klo 16 alkaen. Hehkuvilla hiilillä herkkuja loihtii Aussie Barin Grillikuume-kisasta tuttu...
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Suomen ensimmäinen Top Chef, keittiömestari Akseli Herlevi täräyttää Naughty BRGR -hampurilaisravintolansa auki Aleksanterinkadulle 1.9. Viime vuosina messeviin burgereihin erikoistuneen...
Usein trendi sekoitetaan itse asiassa varsin pysyviin asioihin, kuten ikiaikaiseen olueeseen. Olut on yksi vanhimpia juomia ja se vaahtoaa nyt laaturavintoloissa entistä väkevämmin. Vaikkei pihviravintolana tunnettu Ravinteli Huber ole varsinaisesti olutravintola, siellä juoma on ollut poikkeuksellisen vahvasti esillä heti ravintolan avaamisesta lähtien. Ravintoloitsijoiden uutuusravintola Pork & More tulee olemaan olutravintola vielä vahvemmin.
Chef Santerin perinteinen grillihaaste houkuttelee satamatunnelmaan Tampereen kovimmat kokit ja Top Chef Akseli Herlevin.
Ravintola Trattorian 15.4. alkavat Parsaviikot ovat varma kevään merkki. Lyhyen parsasesongin aikana asiakkaat pääsevät herkuttelemaan sekä uusilla että klassikoiksi muodostuneilla, vihreästä ja valkoisesta parsasta valmistetuilla ruokalajeilla. Trattorian Parsaviikot jatkuvat aina 31.5. asti.