MAINOS
Amarillon 2.4.2014 vaihtuneella listalla on uutuuksia texmexin maailmasta ja mm. paluun tehneet Soft tacot. Kuuminta hottia listalla on Amarillojen historian tulisin Naga Burger -hampurilainen. Oluen ystävät ilahtuvat Stadin panimon vain Amarilloille tekemästä Amarillo Alesta.
Amarillo muuntautuu pihviravintolaksi loppuvuodeksi 2014. Pikkujouluaikaan ja vielä tammikuun alussakin parilat käyvät kuumina erilaisten pihvierikoisuuksien kypysyessä ravintolan keittiössä.
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Yksi kaupungin parhaista ravintoloista, aitoitalialainen Ristorante Perla sulkee ovensa. Se on varmasti menetys italialaista ruokaa ja maata rakastaville, sillä Carlon keittiössä on lautasille taiteiltu niin italialaisia makuja kuin italialaista kulttuuriakin.
Kun ravintola on tunnettu yökerhobileistään ja terassistaan, ei ruoka ole ollut ihan se paikan ykkösjuttu. Nyt kun ruokalistan uudistajaksi saatiin Gastrolaivankin menestyksekkään ruokatuotteen suunnitellut Santeri Vuosara ja keittiöön Josper hehkuvine hiilineen, on Miamin köökkikelkka kääntynyt uusille urille.
Ympäri vuoden toimiva ravintola on yksi Tampereen aktiivisimmista rock-klubeista. Klubi on myös rento ruokapaikka, jonka Koskenlaskijalla täytetty lihamureke on kääritty pekoniin.
Yleisön pyynnöstä Purebite tarjoilee nyt sunnuntaisin brunssilautasta, jolle on koostettu herkkupaloja ravintolan ruokatarjonnasta.
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.
Ulkona on kylmä. Kylmää on myös Teerenpelin olut, mutta vastapainoksi keitto on kuumaa. Hiljattain uudistuneella ruokalistalla on nyt parikin keittoa ja jälkihyväksi kaakkua.
Solo Sokos Tammerin ravintola Trattorian à la carte on uudistunut hiljattain. Uuden keittiöpäällikkö Tom Lindqvistin kädenjälki näkyy jo niissäkin annoksissa samoin kuin lukuisissa muissakin talon menuissa.
Gastropub Tuulensuuhun on saapunut Ranskasta kuorma tuoreita ostereita. Meren makuiset, asiakkaalle valmiiksi avattavat herkut nautitaan luonnollisesti raakana joko sitruunan tai hakatun sipulin ja punaviinietikkaliemen kanssa.
Vielä tämän viikonlopun ajan UkkoMetson Elonkorjuuviikoilla vietetään syksyn juhlaa, joka on tuonut ravintolaan live-esiintyjiä ja sadonkorjuunajan herkkuja, niin hanoihin...