Grillissä pyöriviä kananpoikia valellaan alusta asti itse keitellyllä liemellä. Kuva: Ronja Honko

Herkuttelua ei ole kielletty! Kotona tai työpaikalla voi siis edelleen nauttia hyvästä ravintolaruoasta joko noudettuna tai kuljetettuna. Ja nyt jos koskaan on aika suosia paikallisten yrittäjien kotimaisista raaka-aineista valmistamaa laadukasta ruokaa. Sitä kokkaa muiden muassa mehevästä grillikanastaan tunnettu Los Pollos, joka tarjoaa annoksilleen ilmaisen kotiinkuljetuksenkin.

Otavalankadun tunnelin kohdalla sijaitseva Los Pollos on Koskikeskuksen kulinaarinen keskus ja grillattu kananpoika sen hittituote. Grillikana on erityisesti lasten suosiossa, joten se on varmasti myös perheen etäkoululaisten toivomaa ruokaa. Sitä ja ravintolan muita take away -listan annoksia voi tilata nyt myös kotiin tai konttorille.

Los Pollos tarjoaa annoksilleen ilmaisen Foodora-kuljetuksen, mutta toimittaa tilauksia keskustan alueella veloituksetta myös itse: ennalta sovitusti ilmaisen kuljetuksen saa vähintään 50 euron arvoisiin tilauksiin. Tilaukset tulee tehdä minimissään 2 tuntia aikaisemmin.

– Kuljetamme annoksia itse tässä keskustan alueella, mikä on vähän häilyvä käsite. Vein esimerkiksi äsken grillikanaa ja lisukkeita eräälle tyytyväiselle pariskunnalle Kalevaan asti. Eli aina kannattaa soittaa ja kysyä, jos toimitus sattuisi onnistumaan vähän kauemmaskin. Kaikkemme teemme, toteaa ravintoloitsija Toni Leskinen.

Grillattu kananpoika on ravintolan tilatuin tuote. Mikäli haluaa varmistaa nimenomaan kokonaisena grillatun kananpojan saannin, voi omansa varata soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostin välityksellä vähintään 6h aikaisemmin. Näin ravintolassa osataan varautua kysyntään ja laittaa riittävästi kanoja grilliin pyörimään, sekä toisaalta vähentää hävikkiä. Muut ruoat eivät ennakkovarausta vaadi.

Mikäli on ruokaa noutamaan suuntaamassa ja omalla autolla liikenteessä, pääsee ruokaa noutamaan helpoiten joko Koskikeskuksen parkkihalliin pysäköimällä tai jättämällä auton Aleksanterinkadun ja Otavalankadun kulmauksen tuntumaan. Otavalankadulta kun kulkee raput alas likimain suoraan ravintolaan.

– Voimme tarvittaessa myös tuoda annokset autolle, kun soittaa etukäteen. Meillä on kannettava maksupääte käytössä ja myös lähimaksumahdollisuus löytyy, kertoo Leskinen.

LOS POLLOS PALVELEE NÄIN:

* NOUTO. Erillinen lista parhaista annoksista + lounaat mukaan. Soita tilauksesi 0400 320 328

* KULJETUS FOODORALLA. Ravintola tarjoaa ilmaisen kuljetuksen

* KULJETUS RAVINTOLAN TOIMESTA ilmaiseksi ennalta sovitusti keskustan alueella, vähintään 50€ tilaukset. Soita tilauksesi 0400 320 328

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Los Pollos kokkaa ja kiidättää noutoruokaa – Ilmainen kuljetus Foodoralla ja ravintolan toimesta

Herkuttelua ei ole kielletty! Kotona tai työpaikalla voi siis edelleen nauttia hyvästä ravintolaruoasta joko noudettuna tai kuljetettuna. Ja nyt jos koskaan on aika suosia...

TAUOLLA: Keskiviikkoisin Ramen-lounas täydentää Los Pollosin valikoimaa

Los Pollos yllättää tarjoamalla ramen-annoksia kerran viikossa lounaallaan. Varmuuden vuoksi lientä on valmistettu niin paljon, että sitä pitäisi riittää jonkin aikaa vielä lounaan jälkeenkin. Ramen-keitto on...

Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten

Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa. Koska kaikkihan sen tietävät, että puuhiililä grillaamalla...