Tampereella lounaspaikat kehittävät tuotettaan ja taso nousee. Myös Trattoria Tammerin puistossa ideoidaan koko ajan uutta.
Trattoriassa iltalialaiset maut yhdistyvät suomalaisiin ravintolan tuoreen, viime vuonna aloittaneen keittiöpäälikön Tom Lindqvistin taiteilemina. Hänen käsialaansa on myös Trattorian kevätkauteen uudistunut lounas, jonka uutuus on mm. Pizza Bianco. Pizzan valkoisessa versiossa tomaattikastikkeen sijaan on käytetty crème fraîchea, kertoo Lindqvist.
– Uuden vuoden kunniaksi tarjoamme tunnetusti laadukasta ja maistuvaa ruokaa uusilla vivahteilla. Lounastarjontaa on muokattu muun muassa uusilla raaka-aineilla ja mausteilla.
Trattorian lounaalla on tarjolla tuttuun tapaan runsas salaatti- ja keittobuffet sekä päivittäin vaihtuvat pasta, risotto, pizza ja bruschetta.
Trattoria on tullut tunnetuksi ruokien huolellisesta valmistuksesta ja korkealaatuisista raaka-aineista. Lounasannoksien joukosta voi valikoida esimerkiksi häränlihakääryleet, tryffelirisottoa, kananpoika-vuohenjuustopastaa, lihapullia tomaattikastikkeessa taikka vaikka porsaanposkea.
Entisaikojen loisto viehättää myös lounasaikaan
Hotelli Tammerin pohjakerroksessa toimivan Trattorian puitteet ovat kunnossa. Ruoan ohella Tammerin luksukas läheisyys ja ravintolan rento ilmapiiri tekevät siitä erittäin suositun lounaspaikan. Trattoriasta löytyy myös näppärä verhoilla suljettava kabinettitila, jossa voi järjestää vaikkapa lounaskokouksia. Isommat kokoukset järjestyvät luontevammin Tammerin erikokoisissa kokous- ja juhlatiloissa.