KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Ravintola Masuuni. Kuva: Toni Honko, Lifestyle Media Oy
Ravintola Masuuni. Kuva: Toni Honko, Lifestyle Media Oy

Sokos Original Hotel Ilves

Masuunin vuoden kuudes ruokalistalla komeilevat monet syksyn suosikit kuten maa-artisokka, punajuuri, ilmakuivattu porsaan luomukassler, ankka ja kuha. Aterioinnin viimeistelevät syksyisten jälkiruokien tähdet; lakka, mustikka, tyrnimarja sekä omena.

­–Keräsimme uusimmalle listalle upeita raaka-aineita, jotka lämmittävät viileinä syysiltoina. Lautasille kootut maut tuovat varmasti mieleen muistoja menneeltä kesältä ja alkusyksyltä, kertoo keittiömestari Mikko Kautto.

masuuni-flyygeliEtenkin listan pääruuissa korostuu laadukas liha. Wanhantuvan ankka teki elokuussa paluun Masuunin annoksiin, ja suuren suosionsa vuoksi se pysyy edelleen listalla. Pääruokien joukosta löytyy myös muun muassa viljaporsasta ja kyytön lihaa.

– Tuoreen ruokalistan raaka-aineet noudattavat Masuunin perinteitä ja lähiruokaa kunnioittavia arvoja. Meillä on useita hienoja yhteistyökumppaneita, kuten Pentti Ukkonen Ruovedeltä ja Paijan tilateurastamo Urjalasta. Ukkoselta saamme paljon kehuttua kyytön ternimaitoa ja kyytön lihaa. Paijan tilateurastamolta hankimme tarjontaamme mureaa viljaporsaan potkaa, kylkeä ja sisäfileetä, sanoo Kautto.

 

Ravintolan kotisivut: ravintolamasuuni.com

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Hotel Ilveksen uusi keittiöpäällikkö Petri Salomäki rakastui tamperelaiseen ja Tampereeseen

Original Sokos Hotel Ilves sai tiimiinsä uuden keittiöpäällikkötekijän, kun Vaasasta saapunut Petri Salomäki siirtyi Frans & Marien, Ball Roomin ja Masuunin keittiöitä ohjastamaan. Tampereelle miehen...
Ravintola Lynx Bar & Cafe

Ilveksen kattosauna avaa näkymät Tammerkosken kansallismaisemiin ja tarjoaa haltioittavia yllätysmomentteja

Ilveksen Maisema-kabinetti saunoineen on korkeimmalla sijaitseva vuokrattava saunatila Tampereella. Lasiseinäisistä korkeuksista avautuu jylhä näkymä kohti Pyhäjärveä sekä Pyynikkiä. Panoraamaikkunoista näyttäytyy myös Tammerkosken kansallismaisema kaikessa...

Masuuni avautuu liha-antimia avotuligrillistä ammentaen – Keittiömestari liekeissä

Tovin ainoastaan tilausravintolana toiminut Masuuni avautuu jälleen myös iltaravintolana 11.9. alkaen. Luvassa on uusia kuumia annoskuvioita, sillä keittiöön saadaan hulppea avotuligrilli keittiömestari Jani Salmelan...