MAINOS
Koti TEEMANA Fine dining

TEEMANA: Fine dining

Masuuni tuli tunnetuksi kyytön hyödyntämisestä jo keittiömestari ja lähiruokapioneeri Heikki Ahopellon aikoina. Pentti Ukkosen kasvattama kyyttövasikka onkin tullut vuosien mittaan tutuksi monille ravintolan asiakkaille.
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Ravintola Näsinneulassa tarjoillaan 1.10.-30.11. välisenä aikana tarjolla "Syksyn herkkuja" -viiniteemamenu sekä mielenkiintoisia Uuden-Seelannin viinejä kahdelta nimekkäältä tuottajalta: Craggy Range:ltä ja Seifried:iltä.
Elisa Närhi, 26, ravintola Näsinneulan pääsommelier on aiemmin valittu Suomen parhaaksi nuoreksi sommelieriksi. Nyt hän edusti Suomea Washingtonissa Yhdysvalloissa kilpailussa parhaan kansainvälisen nuoren sommelierin palkinnosta yhdentoista muun kilpailijan kanssa.
Masuunin vuoden kuudes ruokalistalla komeilevat monet syksyn suosikit kuten maa-artisokka, punajuuri, ilmakuivattu porsaan luomukassler, ankka ja kuha. Aterioinnin viimeistelevät syksyisten jälkiruokien tähdet; lakka, mustikka, tyrnimarja sekä omena.
Rovaniemellä 19.1. järjestetyssä Nuorten sommelierien kilvassa voiton vei komeasti Tampereen oma tyttö, Elisa Närhi. Nyt on edessä kansainvälinen koitos...
Tampeeen seudun ravintoloissa käynnissä olleen Pintxokilpailun voitti ravintola C.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Masuunin vuoden viides ruokalista astui voimaan maanantaina 19.8. Seuraavien kuukausien ajan ravintolan lautasilla on runsaasti syksyn satoa,...
Rovaniemellä 19.1. järjestetyssä nuorten sommelierien kilvassa voiton vei komeasti Tampereen oma tyttö, Elisa Närhi. Elisa on työskennellyt ja vastannut...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä