tiistai, toukokuu 23, 2017

Hotelliravintolat

Tampereen hotelliravintolat sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereen keskustassa. Tällä sivulla esittelemme hotellin yhteydessä toimivia ravintoloita ja niiden uutisia, palveluita, käyttämiä raaka-aineita ja kurkkauksia niiden tarjoamiin annoksiin. Hotelliravintolat soveltuvat erinomaisesti myös kokousten ja juhlien järjestämiseen – erityisesti silloin kun niihin osallistuu yöpyviä vieraita. Sivuiltamme löydät myös Tampereen parhaat hotellit.

Lappilaisia oluita Lapland Hotel Tampereen maltaisessa valikoimassa

Lapland Hotel toi pohjoisen maut Tampereelle aitoine lappilaisine raaka-aineineen. Nyt Lapin makuja on valikoimassa myös oluen muodossa. Rovaniemeläiseltä Lapin Panimolta on saatu neljä erilaista maltaista: suodattamaton lager Amber, tumma lager Aihki ja ale-olut Kero. Neljäs on Lapland Hotelleille luotu aivan oma Lumi Ale. – Hunajaisessa Amberissa...

Pikkujoulujuhlintaa Lapland Hotel Tampereen Lappi-tunnelmassa

Lappilainen tunnelma ja pikkujoulut sopivat yhteen kuin poro ja puolukka! Lapland Hotel Tampereen monimuotoiset tilat sekä pohjoisen maut mahdollistavatkin useita eri vaihtoehtoja niin pikkujoulujuhlinnalle kuin siihen yhdistetylle kokoustamisellekin. Kaikki on tehty asiakkaalle helpoksi. Lapland Hotel Tampere tarjoilee seurueille monenlaisia eri yhdistelmiä niin työn ja huvin...

Dabbal kokkaa villit riistaviikot 24.10.-5.11.2016

Dabbalin riistamenu tuo syksyn villit ja muhevat maut lautasille erityisen runsaina. Teemaviikkojen menulla tulee temmeltämään niin hirvi kuin siivekäs sorsakin. – Halusimme tuoda syksyyn jotain erityistä. Sorsat ovatkin jo saapuneet ravintolaan, mutta hirveä vielä odotetaan, ravintolapäällikkö Susan Sorma kertoo hymyillen. Hienot raaka-aineet saapuvat ravintolaan suoraan Lapista...

Viini vie Dabbalissa – spontaaneja pikkutastingeja ja pitkiä pruuveja

Julkaistu 2.7.2016, päivitetty 11.10.2016 Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbaliin on helppoa suunnata jaloja juomia maistelemaan. Viinipruuveja on kahdenlaisia, pikkuisia spontaaneja ja pitempiä ennakkoon tilattavia. Dabbalin valtaisasta viinivalikoimasta on napattu tastingeihin maukkaita ja mielenkiintoisia juomia. Esimerkiksi eri puolilla maailmaa valmistettuja rieslingejä voi siemailla vertaillen. Dabbalin viineistä sekä pitkälti pruuveistakin vastaa viineistä silmin...

Dabbalin uudistunut lounas – lämpimiä pääruokia ja ruokaisia salaatteja

Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbalin lounasvalikoima on palannut kesätauolta ja uudistunut vastaamaan asiakkaiden toiveita. Lounaskeitto on näin syksyä enteillen vaihtunut lämpimään pääruokaan, jonka lisäksi lautaselleen voi valikoida reheviä salaatteja ja muita makurikkaita lisukkeita tuttuun tapaan. – Asiakkaat alkoivat kaivata hiukan tuhdimpaa ruokaa lounaalle, joten vastasimme heidän toiveisiinsa...

Kokoukset, palaverit ja suuremmatkin seminaarit Lapland Hotel Tampereessa

Kokoukset, palaverit ja suuremmatkin seminaarit Lapland Hotel Tampereessa Lapland Hotel Tampereen kokoustilat ovat kovassa käytössä. Lapin eri maisemiin sisustuksineen sukeltavissa tiloissa järjestetään paljon niin lounas- kuin aamiaiskokouksiakin. Miltä kuulostaa aamiaiskokous Kilpisjärvessä? Ei pulikoiden vaan Saanaa tuijotellen. Porotkin kirmaavat siellä. – Aamiaiskokouksia pidetään yllättävän paljon. Meillähän on...

Masuunin kesä on kikkailemattomia klassikoita ja lupsakkaa peltipizzaa

Masuuni ottaa kesän asiaan kuuluvalla rentoudella ja on valikoinut suveksi listalleen sarjan klassikkoannoksia. Lisäksi maineikkaan illallisravintolan keittiö on tällä hetkellä koko Ilveksen ainokainen köökki, josta saa pizzaa. – Halusin ottaa kesälistalle klassikkoja. Sellaisia monille tuttuja, helposti lähestyttäviä mutta korkealaatuisia ja herkullisia annoksia, keittiöpäällikkö Jarmo Kajander kertoilee. Kyseisten klassikoiden lisäksi...

Dabbal kokkaa kesän lautasille ja taituroi drinkit terassille

Ravintola Dabbal on villiintynyt vihreästä ja raikkaasta kesästä, joten tuoreen listan annokset päästävätkin vehreät suvimaut valloilleen. Annoksissa humisevat kuuset sekä koivut ja kavereinaan puskevat ja polskivat mm. tuhti härkä sekä muhkea Napapiirin kuha. Porot kirmaavat listalla hiukan harvalukuisemmin joukoin paitsi kevyistä kesämauista johtuen, myös siitä...

Dabbalin burgerissa savuporo pussaa lappilaista nautaa

Lapland Hotellin ravintola Dabbal tarjoilee lounaan ja illallisannosten lisäksi myös krouvimpaa, mutta silti huolella hyvistä raaka-aineista tehtyä purtavaa, kuten porosandwicheja ja lohipizzaa. Samoin Dabbalissa laaditaan aivan omanlaisiaan hampurilaisia vahvasti lappilaisessa hengessä. – Me emme laita burgeriin pekonia, vaan viipaleen kylmäsavuporoa. Se on aika vänkää! Toki pihvikin...

Masuuni tykittää juhlamenua ja parsaisia nautintoja

Masuunissa kokataan Original Sokos Hotel Ilveksen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koko vuoden ajan erikoismenuja, joille on valittu hotellin vanhojen ruokalistojen helmiä nykyaikaan päivitettyinä versioina. Uusimpaan juhlamenuun on haettu kasari-inspiraatiota 1980-luvulla talossa toimineesta Le Gourmet -ravintolasta. Myös parsamenuisia ruokailoitteluita on tarjolla. 1986–89 toiminut Le Gourmet oli Ilveksen ensimmäinen...

Kaikki Masuunin historian kokit samassa keittiössä – Mestarit Masuunissa -illallinen 11.3.2016

Kuluva vuosi on Hotelli Ilveksen juhlavuosi. Myös Masuuni osallistuu 30-vuotisjuhlakarkelointiin järjestämällä ainutlaatuisen illallisen, jolla rokkaavat ja kokkaavat kaikki köökissä keitelleet keittiöpäälliköt. Kokkismiehet tuntien luvassa tulee olemaan paitsi makujen myös huumorin täyteinen ilotulitus! Masuunin keittiön valtaa 11.3.2016 maineikas ja miehevä kokkikatras, kun klassikot pistetään tulille – sekä...

Dabbalin uudistunut lounas – tuunattavia salaatteja ja bistroannoksia

Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbal on uudistanut lounasvalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaan. Salaatteja on entistä runsaammin, nyt myös oman maun mukaan tuunattavissa. Lisäksi päivän bistroannokset ovat tehneet sisääntulon lounastarjottimille. – Lounaassa on nyt enemmän asiakkaan itsensä valittavissa olevia komponentteja, joten lounaan voi rakentaa juuri mieleisekseen esimerkiksi...


banneri-nomu