ilves-yokerho-tampereella5

Legendaarinen Ilves Bar & Night on yksi Tampereen pisimpään toiminnassa olleista yökerhoista. Se avautui syksyllä 1986, samaan aikaan kuin Sokos Hotel Ilves valmistui. Silloin yökerho tunnettiin nimellä After Eight.

Nyt Sokos Hotel Ilveksen yökerho Ilves Bar & Night uudistettiin aiempaa avarammaksi, pintoja uusittiin ja ilmettä raikastettiin. Lopputuloksena on entistä trendikkäämpi yökerho, jossa on yhä sama tuttu, hyvä fiilis.

Legendaarinen Ilves Bar & Night on yksi Tampereen pisimpään toiminnassa olleista yökerhoista. Se avautui syksyllä 1986, samaan aikaan kuin Sokos Hotel Ilves valmistui. Silloin yökerho tunnettiin nimellä After Eight. Viimeksi Ilves Bar & Nightia remontoitiin vuonna 2008.

Ilveksen yökerho on tullut tunnetuksi Iloinen Itsenäisyys -juhlistaan. Tampereen itsenäisyysjuhlintaan on panostettu tänä vuonna hieman eri tavalla kun linnanjuhlat on siirretty Tampereelle. Jo perinteeksi muodostunut kotimaisten huippuartistien vauhdittama Iloinen Itsenäisyysjuhla järjestetään jälleen 5.12. Tampereen Original Sokos Hotel Ilveksessä.

sokos-hotelli-ilves-tampere19-kerroksinen Sokos Hotel Ilves on tunnettu Tampereen maamerkki. Tammerkosken rannalla sijaitsevan hotellin modernit huoneet tarjoavat ylellistä mukavuutta. Hotellissa on kuusi tunnelmaltaan erilaista, savutonta ravintolaa: Amarillo, Fransmanni, Masuuni, BallRoom, Pub Ukko Nooa ja Ilves Bar & Night. Hotellin kokoustilat palvelevat jopa 300 asiakasta.

Ilves Bar & Night on avoinna pe-la klo 23-04 (Tieto 26.9.2013)