MAINOS
Tämän hetken tunnetuin eteläafrikkalainen kokki, Marlene van der Westhuizen, saapuu vierailevaksi keittiömestariksi Tiiliholviin 11.-12.4. Marlenen suunnittelema menu on saatavilla kuitenkin jo 7.4. alkaen ja sen kumppaneiksi on valittu myös viinit Etelä-Afrikasta, De Grendelin viinitilalta, jota edustamaan paikalle saapuu kellarimestari Charles Hopkins.
Ravintola C hemmottelee vieraitaan 10-11.4. saksalaisen biodynaamisen Frank John -viinitilan viineillä.
11.4.2004 Gastropub Tuulensuu aloitti toimintansa. Heti avajaisvuonnaan Tuulensuun väki teki ensimmäisen omatuontijuomien noutoreissun Belgiaan, mikä enteili säkenöivää tulevaisuutta etenkin olutharrastajien suosikkipaikkana. Nyt tämä ympäri Suomea tunnettu gastropubien pioneeri juhlii kymmenvuotista taivaltaan mm. laseittain tarjottavin omatuontisamppanjoin.
Kevät saapui Finlaysonin Palatsille etuajassa. Lämmittävästä auringonpaisteesta inspiroitunut uusi keittiöpäällikkö Vesa Hiiros innostui hollandaisekastikkeen vatkaamisesta vielä aikaisemmin kuin oli alkuperäisesti suunnitelmissa.
Tampereen tämän kevään tähänastinen ravintolatapaus on Hans Välimäen ja Restamaxin yhteistyön hedelmä, Masu Asian Bistro. Nimikin kertoo, että paikka on rento, jaettuun herkutteluun ja illanviettoon istahtava ravintola.
Viikonlopun Supermessujen Viinimessuilla on mahdollisuus kurkistaa sekä molekyylikokkaukseen että eteläafrikkalaisiin makuihin Tiiliholvin huippukokkivierailun tyyliin.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Nordic uudistaa ruokalistaansa lisäten annoksia kevään kuluessa. Maaliskuusta alkaen joka kuukausi valikoimaan ilmestyy uusi annos, joka myös jää listalle. Ensimmäisenä liitutaululistalle tiensä vinkaisee villisika, jota on hauduteltu Nordicin keittiön uunissa yön yli, vähintään 12 tunnin ajan.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin tänä vuonna 12. kerran. Korkealle arvostetun patsaan ravintolan asiakaspalvelija -sarjassa sai tällä kertaa Pasi Mamia.