MAINOS
Ravinteli Huberissa hevosen suosio on kirmannut suorastaan säkenöivän suuriin mittasuhteisiin. Ravintolan alkumetreiltä asti valikoimassa ollutta kotimaista hevosenlihaa päätyy aina...
Ravinteli Huber starttaa 29.3. alkaen yllätykselliset Lihaillat, jotka herkistävät varmasti kunnon carnivoren mielen ja makuhermot. Luvassa on lihaisia erikoisherkkuja...
Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?
Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?
  Kun monet ruokaravintolat sulkevat kesällä oviaan, Ravinteli Huberin grilliin kipataan lisää puuhiiliä. Keittiössä grillataan pihviä sekä makkaraa pikkutunneille asti ja...
Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?
Tiiliholvissa on tarjolla todellista lähiherkkua maalis-huhtikuussa, kun ravintolaan saadaan karitsaa kangasalalaiselta Äijälän tilalta. Tiiliholvin tiimi kävi tammikuussa tutustumassa Saarikylissä sijaitsevaan tilaan päkättimineen ja juttelemassa tilan emännän ja isännän kanssa.
Stefan's Steakhouse on uudistanut listansa. Lautasille asetellaan niin kesäisen ja hedelmäisen keveitä kuin paahtavan grillikesän lihaisiakin makuja.
Kevät on kuplivien kilisteltävien aikaa. Ja samppanja se pirskahtelevan poreilevista juomista moniulotteisin ja luksukkain. Sen liitto etenkin äyriäisten kanssa on kiistaton.
Viikinkiravintola Harald on saanut uuden keittiömestarin eli patavahdin. Ari Lampiaho on kokenut keittiömestari, joka on viimemmäksi luotsannut Ravintola Origoa Hangossa.
Elokuussa Bertha ja Huber saavat rennosti röhkivän pikkusiskon, Pork and More -ravintelin. Kahden ensimmäisen ravintelin välimaastossa sijaitsevan paikan valokeilassa poseeraa possu, tuo aliarvostettu hurmaava herkku. Ja olut.
Huberissa istuu lounastamassa tyytyväinen mies. Grillaus on liki hänen sydäntään aivan kuten ympäri vuoden hiiliään hehkuttava Huberkin.