Bistro Frans & Marie avaa ranskalaiset ovensa 8. huhtikuuta. Ravintola tulee entisen ravintola Fransmannin tilalle Original Sokos Hotel Ilvekseen....
Ravintolaillallinen yritys- tai kaveriporukalla on rento ja mukavainen kokemus, mutta yhteinen kokkailukurssi on mielenkiintoinen vaihtoehto valmiiseen pöytään istumiselle. Lempäälän Villa Hakkarissa järjestetään Helsingin Kulinaarisen Instituutin kursseja ryhmille tilauksesta.
Ravintola Fransmanni pitää viimeistä päivää ovensa auki sunnuntaina on avoinna viimeisen kerran sunnuntaina 27.3.2016, sillä sen tilalle luodaan aivan...
Bodega Salud täräytti 18.9. käyntiin kuukauden mittaiset Katalonia-viikot. Ravintolan keittiömestari Toni Leskisen kanssa modernia annoskavalkadia suunnittelemassa on ollut jo vuosia...
Nyt sitä saa! Siis aitoa japanilaista Wagyu-lihaa, Kobea ja Satsumaa. Saludin uusi uunituore lista luksuslihaisine annoksineen on viimein maisteltavissa. Maailman huikeinta lihaa on nyt saatavilla myös edullisessa maisteluannoksessa.
Bodega Salud täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta. Juhlavuoden klassikkoannoskarkeloiden kautta taloon on kotiutunut myös Heikki Kärkkäinen, joka on...
Salud on tunnettu erityisesti runsaan lihaisista pihviantimistaan, mutta hellekeleillä ennen illan viileyttä ja tuhdimman nälän heräämistä maistuvat ehkä parhaiten...
Viime vuonna Salud piti paella-viikot, joiden suosio oli suunnaton. Siitä saakka paellaa on toivottu palaavaksi liki päivittäin. Keittiöpäällikkö Tomi Schulze...
Kun iskee sormin kiinni possuun Porkissa, on tunne keskiaikaispitoisen riehakas. Nyt on lupa mässäillä! Paikka on tehty juuri sellaiseksi kuin missä ravintoloitsijat Pekka Salmela ja Mika Roito itsekin viihtyisivät: jenkkihenkinen omilla linjoilla, ruoka sellaista, mistä miesten perheet ja työkaverit ovat saaneet nauttia jo vuosia.
Huom! Juttu julkaistu alkuperin syyskuussa 2019 Ravinteli Huber on lihaa, olutta, viiniä, siideriä sekä hyvää palvelua, mutta ennen kaikkea elämys,...
Ravinteli Huber on saanut ohjastajikseen uuden ravintolapäällikön ja keittiömestarin. Kisavoitokas juomataituri Kata Shecter ja dry age -antimista hullaantunut Tomi...
Oodi nautaiselle, possuiselle ja hummaisalle laatulihalle ja sen hiilillä kypsennykselle on soinut Huberissa sen alkutaipaleesta asti. Lihaisa edelläkävijäravintola on...