Kun monet ruokaravintolat sulkevat kesällä oviaan, Ravinteli Huberin grilliin kipataan lisää puuhiiliä. Keittiössä grillataan pihviä sekä makkaraa pikkutunneille asti ja asiakkaita hemmotellaan laadukkaista raaka-aineista valmistetuilla drinkeillä.

dry aged huberSunnuntaita lukuunottamatta ravintelin keittiö on koko kesän avoinna 01 saakka ja ovet sulkeutuvat vasta klo 02. Myöhäisnälkään on siis Huberissa tarjolla kunnon ravintolaruokaa, joten pelkän pikaruoan varassa ei kesäihmisen enää tarvitse olla pikkutunneillakaan. Vastapainoksi ravintelin lounas lähti kesätauolle.

huber-airola-koponen-2
Huberin keittiömestari Pekka Koponen ja ravintolapäällikkö Elina Airola.

– Kun alkaa hiukoa myöhempäänkin, niin lihaa löytyy meiltä. Saa tulla vaikka vaan vaikka vaan Huberin Huilu -makkaralle tai sitten syömään pidemmän kaavan mukaan. Lisäksi baarista saa drinksuja ja juotavaa koko illan, että saa poiketa vaan vaikka lasillisellekin, jos haluaa, ravintolapäällikkö Elina Airola kertoo.

 

Huberin drinkit valmistuvat tuoreista hedelmistä ja muista laaturaaka-aineista likööreillä läträämättä.

 

TOIMITUKSEN VINKKI! Huberin Huilu-makkaraa voi ostaa myös omaan kesägrilliin.

 

 Kesän aukioloajat 26.6.- 22.8. 

ma-pe 17-02 ja la 13-02, su suljettu. ( Keittiö avoinna  klo 01 saakka)

Lue myös: Siivet ja Sarvet –
Huberin Lihailta kutsuu kaikki carnivoret yhteisen pöydän ääreen

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY