dry aged huber

Ravinteli Huber starttaa 29.3. alkaen yllätykselliset Lihaillat, jotka herkistävät varmasti kunnon carnivoren mielen ja makuhermot. Luvassa on lihaisia erikoisherkkuja ja niiden kavereiksi valikoituja juomia yhteisen pöydän ääressä.

Lihaillan menu tulee säilymään yllätyksenä aivan viimeiseen asti. Paikkoja on varattavissa rajallinen määrä, eivätkä kaikki saman pöydän ääressä herkuttelevat välttämättä tunne toisiaan. Yhteistä kaikille on kuitenkin rakkaus kunnon lihaan.

huber-airola-koponen-2
Huberin keittiömestari Pekka Koponen ja ravintolapäällikkö Elina Airola.

– Kyseessä on ensimmäinen lihailta monien joukossa. Alamme järjestää näitä tulevaisuudessa enemmänkin vaihtuvin teemoin, ravintolapäällikkö Elina Airola lupaa.

– Idea Lihailtaan tuli siitä, että on paljon, mitä lihasta voidaan tehdä, mutta ihan kaikkea emme saa niin sanotuille normilistoille. Olemme myös huomanneet, että ihmisiä kiinnostaa mistä liha tulee ja mitä kaikkea onkaan tarjolla. Todellisia lihan ystäviä on paljon ja tarjoamme näin tilaisuuden johonkin uuteen.

Lihaillat ovat myös mainio tapa tutustua lihan uusiin ulottuvuuksiin. Ehkäpä uusiin listan antimiinkin.

–Lihailloissa nautittavia lihoja saattaa toisinaan nousta myös listalle rajatulla saatavuudella, paljastaa ravintoloitsija Pekka Salmela.

Vaikka Huberissa on tunnetusti lihaisia nautintoja aina tarjolla, lupaavatkin Lihaillat jotain aivan uutta Suurille Lihan Ystäville. Menusta vastavat Veljekset Ponteva ja keittiömestari Pekka Koponen.

Ensimmäisen Lihaillan teemana on ”Possua ja muuta”. Illan menu maksaa 115 euroa sisältäen sekä ruoan että juomat.

Lue myös: Siivet ja Sarvet –
Huberin Lihailta kutsuu kaikki carnivoret yhteisen pöydän ääreen

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY