MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

  Viihdepalatsiksi muuttunut entinen Teatteri STATE on uudistanut nimen lisäksi kovasti myös konseptiaan vieden kokonaisuuden entistä selkeämmin kokonaisvaltaisen estradiviihde-elämyksen suuntaan....
Syksyn viileneviin iltoihin on Winebridgessa tiedossa maukasta lämmikettä, kun keskiviikkona Viinitimon johdolla maistellaan kuutta eri Amarone Valpolicella -viiniä kolmelta vuosikymmeneltä. Mikä on...
Kalevan kaupunginosa on viimein saanut pitkään odotetun oman Gastropubinsa. Osoitteeseen Pellervonkatu 9 avatun ravintolan nimi on ytimekkäästi ja kuvaavasti...
Juuso Viira otti intopiukeana vastaan pestin Olympia-korttelin ravintolapäällikkönä. Paikka on ollut Viiralle varsin tuttu asiakkaan näkökulmasta jo ravintolakokonaisuuden alkumainingeista...
Nyt on riista-aika parhaimmillaan. Metsästäjien käsistä hirvi ei kovin usein enää päädy ravintolan valikoimiin, mutta Finlaysonin Palatsissa riista on aina kuulunut ravintolan erikoisuuksiin.
Nomun kesä on startannut nyt myös ulkotiloissa, kun uusi terassi avattiin. Uutuutta on myös ruokapuolella tuoreen listan kesäisten annosten ja toisaalta uusien juomatuttavuuksien muodossa. Kanpai kesälle!
Lapin luonto, puhtaat raaka-aineet, porot, tunturijärvien kalat, marjat ja sienet ovat pääosassa kaikissa Lapland-hotelliketjun keittiöissä. Lappi on kieltämättä suomalaisille suuri...
Finlaysonin Palatsin keväässä siemaillaan suunmyötäisiä Ranskan alsacelaisia Schlumbergerin viinejä. Ravintolapäällikkö ja viinitaituri Ismo Niemelä hurmaantui viineistä siinä määrin, että kausimenukin on suunniteltu viinilähtöisesti. Niin laseissa kuin lautasillakin maistuu siis Ranska ja Alsace.
Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Los Pollos on päräyttänyt keittiöönsä kahvimasiinojen Ferrarin, Nespresson uusimman ja uljaimman kahvikoneen. Nyt ruokailunsa voi siis päättää vaikkapa ehtaan...
Rovaniemellä 19.1. järjestetyssä Nuorten sommelierien kilvassa voiton vei komeasti Tampereen oma tyttö, Elisa Närhi. Nyt on edessä kansainvälinen koitos...
Olut on kirinyt aina vain kovempaan arvoon ja noussut enemmän esille tamperelaisissa laaturavintoloissa. Ravintola Periscope laulaa ruokaisan oodin oluelle tiistaina 17.3.2020...