Tammerin italialaisen ravintola Trattorian kevät on perinteisesti parsan aikaa ja parsakausi jatkuu koko kevään.

Keväiseltä parsalistamme voi poimia yksittäisiä annoksia ja tarjolla on myös valmiita menukokonaisuuksia italialaiseen tapaan valmistettuja tuoreita parsaherkkuja.

ALKURUOKA: QUICHE AGLI ASPARAGI L 9,00 €

Parsaquiche, vadelmapyreetä ja savustettua possun kylkeä.
ALKURUOKA: ARROSTO DI VITELLO G 9,00 €

Vasikanpaistia, vihreää parsaa ja gorgonzolaa.
PÄÄRUOKA: FILETTO DI MANZO G , L 32,00 €

Naudan sisäfileetä, bearnaise-kastiketta ja paistettua parsaa.

PÄÄRUOKA: TROTA FRITTA G , L 23,50 €

Paistettua taimenta, parsaa ja parsarisottoa.

JÄLKIRUOKA: CROSTATA MERINGATA ALLE MANDORLE G , L 8,50 €

Manteli-marenkipiirakkaa, raparperihilloketta ja tuorejuustosorbeeta.

MENU NAUDAN SISÄFILEELLÄ 46,00/49,50 €

Valitsemasi alkuruoka parsalistalta, pääruoaksi naudan sisäfilee ja jälkiruoka.

MENU TAIMENELLA 37,50/41,00 €

Valitsemasi alkuruoka parsalistalta, pääruoaksi taimen ja jälkiruoka.