Masuuni tuli tunnetuksi kyytön hyödyntämisestä jo keittiömestari ja lähiruokapioneeri Heikki Ahopellon aikoina. Pentti Ukkosen kasvattama kyyttövasikka onkin tullut vuosien mittaan tutuksi monille ravintolan asiakkaille.
Tampere tempaisi oluen saralla jälleen! Gastropub Tuulensuun baarimestari Juha Sorsa vei komeasti voiton Suomen Olutmestari 2014 -finaalissa. Ravintola-alan ammattilaisille järjestetyn kilpailun huikea finaali kisattiin lauantai-iltana 12. lokakuuta ravintola Le Bonkissa Helsingissä.
Ranskalaisbistro Frans & Marien syysmenu on lämpimien makujen juhlaa. Poronpaistin kanssa nautitaan herkkutattia ja lime-selleripyreetä, kananpojanrinnan kanssa punajuuricouscousia. Uuniomenapannukakku...
Ravintola Winebridgessa syvennytään keskiviikkona 19.2. Rosso Di Montalcino ja Brunello Di Montalcino -viine
Mitä eroa näillä viineillä on? Mikä rypäle? Tule...
Tiiliholvin talvisen à la carte -listan erikoistähtenä poseeraa paljon puhuttu ja maultaan ylistetty villapossu eli Mangalitza. Mangalitza-annos muuttuu hivenen ajan...
Kanaravintolana aloittanut Los Pollos on ottanut ison irtioton laajentaen ensin viikonlopun aukiolojaan ja toisessa vaiheessa lihavalikoimaansa pihvimpään suuntaan. Uusi...
Bistro Venla on saanut katetulle sisäpihalleen mukavan 16-paikkaisen terassin. Se tuo paitsi kaivattua lisätilaa, myös vilpoisan vaihtoehdon tulevilla kesäkeleillä ruokailuun.
Solo Sokos Tammerin ravintola Trattorian à la carte on uudistunut hiljattain. Uuden keittiöpäällikkö Tom Lindqvistin kädenjälki näkyy jo niissäkin annoksissa samoin kuin lukuisissa muissakin talon menuissa.
Norjalainen pienpanimo Nøgne Ø saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan. Edellisellä kerralla Plevnassa vietettiin vuonna 2007 ainutlaatuinen Guest Brew -olutillallinen, jonka valmisti Nøgne Ø:n keittiömestari Rolf "Toa" Tore Vik yhdessä Plevnan keittiötiimin kanssa. Jälleen on herkkua luvassa niin ruoan kuin oluenkin muodossa.