los pollos leskinen kahvi kohokohdat
Toni Leskisen (kuvassa) ja Aku Haljoen ravintolassa siemaillaan nyt oluiden ja viinien lisäksi myös laadukkaita kahveja.

Los Pollos on päräyttänyt keittiöönsä kahvimasiinojen Ferrarin, Nespresson uusimman ja uljaimman kahvikoneen. Nyt ruokailunsa voi siis päättää vaikkapa ehtaan espanjalaiseen café soloon tai piipahtaa viilentävälle jääkahville kesken kesäpäivän. Taikka vaikka illan. Kahvinsa saa nimittäin myös kofeiinittomana maun muuttumatta. Suloista sufeeta on saatavilla niin italialaisina kuin espanjalaisinakin versioina.

los pollos kahvikone kohokohdat– Haluamme tarjota Suomessa tunnetuimpien espresson, laten ja cappuccinon lisäksi myös espanjalaisia kahveja. Pidämme niistä itse todella paljon ja olemmekin säätäneet reseptiikat juuri mieleisellämme tavalla, ravintoloitsija Toni Leskinen kertoo.

Listan espanjalaisia kahveja ovat café solo, café con leche ja monelle suomalaiselle vielä tuntemattomat, shottilasista tarjottavat café bombon ja café belmonte. Kummassakin juomassa on kerros kondensoitua maitoa kahvin kaverina, mutta belmontessa herkku on vielä terästetty brandyllä. Myös café carajillossa on tujaus samaista jaloa juomaa. Lisäksi valikoimassa on jääkahveja vaniljalla tai paahdetulla sokerilla maustettuina. Juomien kylkeen saa aina myös palan suklaata.

los pollos jaakahvi kohokohdatKaikki kolmesta eri maasta tulevat kahvit ovat Nespresson Grand Cru -valikoimasta, jossa on äärimmäisen laadukkaita kahvilajikkeita.

– Intialainen Ristretto soveltuu erityisen hyvin maitokahveihin. Se on voimakkaan makuinen kahvi, joka pehmenee maidon kaverina maistuen silti juomassa tarpeeksi.

Muihin espanjalaisiin kahveihin käytetään guatemalalaista kahvia. Kaikki espressopohjaiset kahvit taas ovat brasilialaisia.

Kahvin kanssa maistuu luonnollisesti myös tuore churro. Erikoiskahvin ostaja saakin churroannoksen kupposensa kaveriksi vain 6 eurolla. Normaalisti annos maksaa 8,50 euroa.

los pollos churro kahvi kohokohdat

Torstaisin tapastellaan

Espanjalaiset makumaisemat saavat jatkoa myös ruokarintamalla, kun tapakset astuvat uutuutena Los Pollos -kuvioihin.

– Erilaisia tapaksia on tarjolla aluksi vain torstaisin. Kuuntelemme asiakaspalautteita ja valikoimme niiden perusteella sitten myöhemmin valikoimaan tulevat tapakset, Leskinen lupaa.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Los Pollos perjantaina hövelinä: Raakakypsytetystä lihasta paistetut pihvit ja viikonlopun ilta-aukiolot Los Pollosissa

Kanaravintolana aloittanut Los Pollos on ottanut ison irtioton laajentaen ensin viikonlopun aukiolojaan ja toisessa vaiheessa lihavalikoimaansa pihvimpään suuntaan. Uusi ruokalista julkaistaan vasta ensi viikolla,...

Los Pollos avoinna myös iltaisin pe-la 8.2. alkaen – sisäänkäynnit Koskikeskuksen pääoven vieressä ja...

Mehevistä kana-annoksistaan tunnettu Los Pollos on 8.2. alkaen avoinna myös ilta-aikaan perjantaisin ja lauantaisin aina klo 24 asti. Myös ystävänpäivänä 14.2. Ravintolaan kuljetaan iltaisin...

Pitkäperjantain Pitkä Maistelumenu – Los Pollos esittelee uudet herkut

Pitkäperjantaina Los Pollosissa on mahdollista kokea läpileikkaus ravintolan uuden ruokalistan tuotteista erikoishintaan maistelumenun muodossa. Myös ravintolan Happy Hour on pitkä jatkuen alkuillasta klo 22 asti. Tapahtuma Pitkäperjantain Pitkä...