MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Tamperrada on helppo tapa tutustua systemaattisesti vaikkapa uutuusravintoloihin
Ravintola Myllärit on uudistanut ruokatuotettaan yhteistyössä keittiömestari Ilkka Isotalon kanssa. À la carte -listasta kokous- ja juhlatilaisuustarjoiluihin venyvä makuvalikoima...
Ensi vuonna Suomi täyttää komeat 100 vuotta, mitä juhlistetaan koko vuoden ajan monin tavoin. Nordic Brewery on luonut juhlan...
Filippiiniläinen ruoka on mausteista ja makurikasta, mutta ei kuitenkaan tulista, kuten monissa muissa Aasian maissa.
August von Trapen hulppealla terassilla voi rentoilla raikkaiden drinkkien ja huurteisten mallashyväisten lisäksi myös ruoan parissa. Hans Välimäen luotsaaman...
Tamperelaistislaamo Pyynikin Distilling Companyn kansainvälinen menestys sai jatkoa arvostetussa englantilaisessa The Gin Guide 2020 Awards -kilpailussa. Tislaamon ensimmäinen tuote...
Uusi Tampere -festivaali on monipuolisesti uuteen, genrerajoja ylittävään musiikkiin keskittyvä musiikkifestivaali ja myös laadukkaasti ruokaan keskittyvä festivaali. Esiintyjät, kuten 22-Pistepirkko, Yeboyah, Linda...
Sitko kokeilee marraskuussa vegaanipäivää maanantaisin. Silloin pizzaravintolan pomminvarmat italialaisklassikot saavat oheensa entistä enemmän valikoimaa nimen omaan vegaaneille ja ruokavaliosta...
Huom! Tilanne 28.10.2017 ei listalla Bistro Fabric on vielä monille kätketty salaisuus Finlaysonin Siperiassa, Tampereen vanhassa kaupungissa. Oluiden ja ruokien...
Henriksin lista on vaihtunut talviseksi. Keittiövelho Markus Rosenberg on suunnitellut viimaiseen vuodenaikaan sopivia ja sisälle herkuttelemaan houkuttelevia annoksia.
Ranskalainen gastronomia karkeloi jo kolmatta kertaa herkullisesti, kun yli 2000 keittiömestaria viidellä eri mantereella tarjoaa samanaikaisesti ranskalaista illallista asiakkailleen...
Plevnan panimomestari Sam Viitaniemi on luonut Suomen juhlavuoden kunniaksi erän Jermu-sahtia. Jermun etiketti ammentaa tunnelmansa Tuntemattomasta sotilaasta, ja katajaisen...