Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Tiiliholvin talvisen à la carte -listan erikoistähtenä poseeraa paljon puhuttu ja maultaan ylistetty villapossu eli Mangalitza. Mangalitza-annos muuttuu hivenen ajan...
Tampereen etnisten ravintoloiden uusin tulokas on entisen Kuninkaankadun Gopalin tiloihin itsensä tyylillä sisustanut georgialainen ravintola Tbilisi. Ville Haapasalon nyt jo...
O'Connell's on kaupungin ainoa ehta irkkupubi ja koko Suomen ehdotonta irlantilaisaatelia. Pubin isäntänä ja hanojen lupsakkana hallinnoijana on vuodesta 1997...
Viisi Tähteä -media on päräyttänyt jälleen ilmoille listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Odotetulle 50:n parhaan listalle ylsi tänäkin vuonna Tampereelta 3 ravintolaa:...
Ravintola Mint avautui marraskuussa 2022 marraskuun puolivälissä aloittaen toimintansa ensin lounaan sekä kahvilatoiminnan saralla. Nyt keittiö käynnistyy myös à...
Litku Klemetti ja Itä-Hollola Installaatio esiintyvät Olympia-korttelissa perjantai-iltana 17.11.2017. Litku Klemetti -yhtye julkaisee yhtäkkiä ja pyytämättä pienen bändi- EP:n, Päivä päivältä vähemmän. 2018...
Monella meistä on muistoja lapsuusaikojen kioskeista, joista ostettiin lihapiirakoita tai markalla merkkareita. Niille pyöräiltiin, niillä kokoonnuttiin. Jääkiekkokaukaloistakin tuttu Pasi...
Julkaistu 20.10.2016 Näsilinnankadun Sitko Pizza & Bar on startannut lounaan. Ennen sitä on ollut tarjolla ainoastaan perjantaisin, mutta nyt ravintolassa...
Stefan's Steakhouse uudisti listansa talven kylmästä salin lämpimään herkuttelemaan houkuttelevaksi. Maisteltavissa on niin poroa, possua kuin villiä, vapaata ja paikallista valkohäntäpeuraakin.
May Pansod ja Markus Pajunen ovat luoneet yhdessä ravintolan, jonka raikkaissa ja maultaan rehevissä annoksissa maistuu vahva ja aito...
Puistolaiset ostavat suoraan lähituottajien raaka-aineita. Ravintolassa on vahva tekemisen meininki ja motivoitunut tiimi.
Ensi vuonna Suomi täyttää komeat 100 vuotta, mitä juhlistetaan koko vuoden ajan monin tavoin. Nordic Brewery on luonut juhlan...