MAINOS
Kun iskee sormin kiinni possuun Porkissa, on tunne keskiaikaispitoisen riehakas. Nyt on lupa mässäillä! Paikka on tehty juuri sellaiseksi kuin missä ravintoloitsijat Pekka Salmela ja Mika Roito itsekin viihtyisivät: jenkkihenkinen omilla linjoilla, ruoka sellaista, mistä miesten perheet ja työkaverit ovat saaneet nauttia jo vuosia.
Me and My Bodyguard on saanut inspiraationsa elokuvasta, jota tähdittivät Whitney Houston ja Kevin Costner.
Toista kertaa Tampereella järjestettävä Dinner in the Sky kohottaa kokit ja kestittävät kymmenien metrien korkeuteen kaupungin keskustan ylle. Keskustorin huikean näköalaravintolan ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat paikalliset laaturavintolat kokkeineen ja sommeliereineen.
Raaka-aineiden aatelinen jo antiikin ajoilta asti on jälleen valmiina herkuteltavaksi. Tryffelit ovat siis saapuneet hurmaamaan herkuttelijansa kaupungin ravintoloissa. Berthassa, C:ssä ja Tiiliholvissa tryffeleitä nautiskellaan jo nyt, Piemontessa marraskuun alkupuolella.
Meksikolainen Barmacia muuttuu beaujolais nouveau -teemaiseksi pop up -ravintolaksi torstaina 20.11.2014, kun Ravintola Vain ja AOC51 valtaavat baaritiskin ja keittiön.
Tuulensuun väki eli Anu ja Sami Lappalainen tekivät jälleen omatuontijuomareissun pakettiautollaan. Tällä kertaa pyörät kääntyivät kohti Keski- ja Itä-Eurooppaa. Mukaan tarttui niin viinejä, oluita kuin panimosimaakin. Herkut ovat siemailtavissa Gastropub Tuulensuussa.
Kattila on nyt avannut ovensa ja kasariensa kannet. Bistro yhdistää niin sisustuksessaan kuin ruoissaankin modernia ja perinteistä.
Kauppahallissa on aloittanut uusi ravintola, sushitaituri Liqun Zhangin pyörittämä pikkuinen Umami. Liqun muutti Helsingistä Tampereelle ihan sen takia, että löysi ihanteellisen liiketilan kauppahallin sykkeestä.
Hot potit käyvät kuumina Purebitessa lauantaisin. Herkuttelu aloitellaan buffet-muotoisena, jolloin pääsee maistelemaan hot pot -makuja laajalla skaalalla.
Yksi kaupungin parhaista ravintoloista, aitoitalialainen Ristorante Perla sulkee ovensa. Se on varmasti menetys italialaista ruokaa ja maata rakastaville, sillä Carlon keittiössä on lautasille taiteiltu niin italialaisia makuja kuin italialaista kulttuuriakin.
Tullintorilla makkaraista majaansa pitävä City Makkarabaari on rento ja rehellinen ruokapiste aamiaisesta lounaaseen ja take away -annoksiin.
Pikkuisia kulhoruokia ja grillattuja herkkuja. Sakea, cocktaileja, japanilaista olutta. Tätä kaikkea ja paljon muuta tulee olemaan Kyttälänkadulle avattava aito izakaya, japanilainen gastropub. Nomu.