Maanantaina 1.9. joku kuudesta kovan luokan ammattilaisesta pokkaa tahi niiaa itselleen Suomen Paras Sommelier 2014 -tittelin, kun Suomen Sommelierit -yhdistys järjestää kilpailun Haaga-Helia AMK:n Haagan yksikössä ja Ravintola Murussa.
Aregala Finland tarjoaa kaikille gastronomiasta kiinnostuneille 2- 3.10.2014 ainutlaatuisen tilaisuuden päästä seuraamaan kansainvälisten huippukokkien työskentelyä ja oppimaan käytännönläheisesti uutta maailman eri ruokakulttuureista. Nopeimmille avautuu mahdollisuus myös päästä seuraamaan taitureiden toimia aivan läheltä ja maistelemaan uusia makuja. Tapahtuman kruunaa juhlaillallinen kauppahallissa.
Restamax lähti laineille ja avasi uuden ravintolalaivan Tampereelle Ratinan suvantoon. Melko messevän kokoinen, 200-paikkainen Little Joe kelluttelee Koskikeskuksen päädyssä suvantoa. Ravintolalaiva palvelee kesäihmisiä sekä ruoka- että juomatarjonnallaan.
Ravintola Tiiliholvin ulkoterassi on saatu täyteen kesäterään! Suojaisalle ulkoterassille voi tilata kaikkia ravintolan listan annoksia, joten nautinto on taattu niin sisä- kuin ulkotiloissakin.
Food is Art Tampere ry tempaisee lasten hyväksi järjestämällä 20.11.2014 hyväntekeväisyysillallisen Tampereen Suomalaisen Klubin ravintolassa. Paikka viiden ruokalajin ohjelmalliselle illalliselle on 200:n ensimmäisen ostettavissa, mutta tukea voi myös lahjoituksin. Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä Taysin vastasyntyneiden teho-osaston tukemiseen.
Tämän kesän terassikausi on avattu ja kaupunkiin on syntynyt jälleen uutta eloa. Uutta ilmettä Tampereen kaupunkikuvaan ovat tuoneet myös ravintolauutuudet.
Kylmää juomaa kannella tapastellen tai risteily maisemia fiilistellen ja pitemmästi ruokaillen. Gastrolaivan ruoka on kikkailematon oodi paikallisille raaka-aineille, jotka saapuvat Gastrolaivan kapyysiin lähituottajilta, Kauppahallista ja toreilta. Meininki, se on Mansesta.
Pikkubistro Kattila on kohahduttanut Tampereen ravintolakenttää jo ennen avaamistaan. Viimeisen päälle suunnitellun bistron ja syksyllä avattavan kokkikoulun takana on kansainvälinen ja ammattitaitoinen tiimi, joka tahtoo tehdä maukasta ja laadukasta hyvän olon ruokaa luonnonmukaisista raaka-aineista.
Viikinkiravintola Harald on saanut uuden keittiömestarin eli patavahdin. Ari Lampiaho on kokenut keittiömestari, joka on viimemmäksi luotsannut Ravintola Origoa Hangossa.
Todellinen uutuus on uusi kylmäkoskilainen mikropanimo Hopping Brewsters.
Ravintola Tiiliholvin uusin lista on mielenkiintoinen ja yllätyksekäs kokonaisuus. 18.6.2014 asti voimassa olevalle listalle keittiömestari Jarkko Mattila on luonut annoksia, joissa on muualla maailmalla käytettyjä jujuja.
Ravintola Myllärit järjestää jälleen suositun ohjelmallisen illallisen, joka on matka musiikin, tarinoiden ja iltaa varten luotujen makujen maailmaan. 15.5. illan artisti on Marilii, joka kuljettaa vieraansa tunnelmasta toiseen niin ajattomien klassikoiden kuin uunituoreiden helmien myötä.