MAINOS
Kolmen Sepän terassi sijaitsee kaupungin ytimessä, Helsingin vilkkaimman ostos- ja kävelykadun päässä.
Soil Wine Room alkoi viinistä ja neljästä miehestä. Vahvan ravintolataustan taiturit Lari-Pekka Ikonen, Janne Halla ja Tomi Björck perustivat ensin...
Olutmestarin Vehnä saa maailmanensi-iltansa OlutHuoneiden hanoissa maaliskuussa. Olut on vaalea, saksalaistyylinen ja hedelmäisen raikas vehnäolut rapsakalla humaloinnilla.
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen...
Royal Ravintolat luo Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä...
Helsingin olutravintolat Taivaanranta Grill & Craft Beer syntyi kahden arvostetun käsityöammattilaisen - keittiömestarin ja panimomestarin kohtaamisesta. Sen jälkeen Taivaanrannan keittiö ei...