nokka pientilatori

Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen 27.8. klo 11-17.

Jos haluat maistella tuoreita, kotimaisia luomuraaka-aineita, silloin kannattaa suunnata kulkunsa Uspenskin katedraalin alle Kanavarannassa sijaitsevaan Ravintola Nokkaan.

– Puhtaat, kotimaiset luomuraaka-aineet ansaitsevat enemmän huomiota myös ravintoloissa, sanoo keittiöpäällikkö Ari Ruoho.

Nyt kuudetta kertaa järjestettävässä Ravintola Nokan Pientilatori -tapahtumassa pääsee maistelemaan laadukasta kotimaista lähiruokaa ja -juomaa sekä tekemään ostoksia yli 20 eri tuottajan tiskiltä. Tänä vuonna myös Nokan kalastaja Ben Henriksson on mukana veneineen pientilatorilla.

Pientilatuottajiin tutustumisen lomassa voi ruokailla ja nauttia juomia Nokan terassilla sekä puotikahvilan puolella. Grilli on kuumana terassin puolella ja tarjolla onkin kokonaisena paistettua luomupossua sekä luomukasvisherkkuja. Virvokkeita, viiniä ja olutta tarjoillaan grillipossun kylkiäisenä. Puotikahvilassa myydään kahvia, teetä, erikoiskahveja sekä keittiön omaa pientä makeaa.

Nokan kulmakiviä ovat olleet ravintolan avaamisesta lähtien kotimaisuus, sekä puhtaat raaka-aineet.

– Meille on tärkeää, että tunnemme ihmisen tuotteen takana. Sen vuoksi joka syksy järjestämämme Pientilatori-tapahtuma on tärkeä niin henkilökunnalle kuin vierailijoillekin, kertoo ravintolapäällikkö Terhi Vitikka.

Mukana tapahtumassa mm; Kontion Mehu, Laidun Hereford, Sallan Villiporo, Herrakunnan Lammas, Ahlberg puutarha, Vääksyn mylly, Åby, Päivärinne, Anjan Luontoherkku, Mouhijärven Herkkujuustola, Villawool Knitwear, Mustila Viini, Viiniverla, Goodio, Wanhatuvan Ankkala, Lentävä lehmä, Järki Särki, Mätitalo Rissanen, 123 Tea, Partanen nature, Fishermans, ja Piipanoja, Peltolan juustola, Herkkujuustola, Gobbas Gård

Ravintola Nokan Pientilatori järjestetään lauantaina 27.8.2016. Ovet ovat avoinna klo 11- 17.

Ravintola Nokka, Kanavaranta 7 F, 00160 Helsinki.

Nokan kotisivut