Koti TEEMANA Royal Ravintolat

TEEMANA: Royal Ravintolat

Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
"Työni on tullut tehdyksi", toteaa Hans Välimäki ja ilmoittaa lähtevänsä Palacesta lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen. Syynä lähtöön ovat Välimäen yhä enemmän aikaa vievät...
Suomen ravintolaparhaimmistoon kuuluva Nokka laajensi gastronomista reviiriään Katajanokalta Hietalahteen, kun Hieta siirtyi Nokka-ravintoloiden siipien alle. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja ravintolapäällikkö Terhi Vitikan luotsaamina Hieta hyödyntää...
Helsingin Stockmann-tavaratalon katutasoon avautuu loppukevään aikana uusi, kolmesta ravintolasta koostuva kokonaisuus. Tulevat ravintolat keskittyvät erityisesti korkeatasoiseen sushiin, raikkaisiin salaatteihin ja voileipiin sekä välimerellisiin mezeihin. Oitis...
Uudistuneena ja suorastaan vähäeleisen tyylikkäänä avautunut Palace nostaa hissillä ruokailijat ja lasein sekä lautasin makuaistimukset korkeuksiin. Ainakin lounasrintamalla annokset tuntuvat tähtäävän makuhermomaaliinsa linjakkaasti isommilla esillepanokikkailuilla leikittelemättä. Nyt keitetään selvästi teknisesti...
Värikkään libanonilaiskeittiön Suomeen vuonna 1995 tuonut ravintola Farouge tekee paluun yhteistyössä Royal Ravintoloiden kanssa. Yhteistyö herättää legendaarisen Farougen henkiin aluksi tapahtuma- ja catering-palveluna samalla...