Koti TEEMANA Royal Ravintolat

TEEMANA: Royal Ravintolat

Royal Ravintolat luo Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä on toimia entistä aktiivisempana linkkinä...
Hans Välimäki ottaa marraskuussa uudelleen avautuvan ravintola Palacen keittiön haltuunsa. Neljän vuoden sapattivapaaltaan fine diningin pariin palaava Välimäki on pyytänyt Palacen keittiöön aisaparikseen suomalaiskokkien...
Aitoon roomalaiseen levypizzaan erikoistunut Pizzarium laajenee Turusta ja avasi ensimmäisen uuden toimipisteen Helsingin Kluuvi-keskukseen. Suositun pizzailmiön luojat Luca ja Salla Platania toteuttavat laajentumisen myötä visiotaan...
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen 27.8. klo 11-17. Jos haluat maistella...
Royal Ravintolat pistää ravintoloitsijoille koulutuksen pystyyn. Tarkoituksena on tuottaa ravintola-alalle useita uusia menestystarinoita. Koulutuksen suunnittelussa ovat mukana niin Saku Tuominen kuin keittiömestari-ravintoloitsija Jyrki Sukulakin....
Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu ravintolalegenda Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen ravintolakokonaisuus hulppeine juhlatiloineen. Fiinin historian fine dining -ravintola on päättänyt alkaa tarjota asiakkailleen rennompaa purtaistavaa. Ja Rouheita Klassikoita menullisen verran 3.2.-11.4.2015.