MAINOS
Hiljattain ravintola Palacesta lähtenyt Hans Välimäki on ilmoittanut lopettavansa Restamax Oyj:n kanssa vuonna 2014 alkaneen yhteistyön vuoden 2018 loppuun....
Hans Välimäki ja Arto Rastas avaavat 15.11. Penélope-ravintolan Helsingin keskustan Mikonkadulle. Penélope on Välimäen ensimmäinen oma ravintola sitten Chez...
Soil Wine Room alkoi viinistä ja neljästä miehestä. Vahvan ravintolataustan taiturit Lari-Pekka Ikonen, Janne Halla ja Tomi Björck perustivat ensin...
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
Suuren suosion saavuttanut tapasteema palaa Ravintola Nuevoon. Tammi- ja helmikuussa tarjolla on päivittäin vaihtuva erikoisannos espanjalaisia herkkuja, joita voi nauttia pieneen tai suureen nälkään, kelloon katsomatta.
Pannu paellaa pöytään, niin fiesta voi alkaa! Iloisen värikäs valencialaisruoka tuoksuu ja maistuu kuin keväinen tuulahdus Välimereltä. Paellan paras sesonki Nuevossa on maaliskuun lopusta toukokuun alkuun.