Ravinteli Huber

Huber on uniikki oman tiensä liharavinteli, jonka toiminnan kulmakivet ovat raaka-aineiden korkea laatutaso sekä yksityiskohtia myöten mietitty palvelumalli. Korkealla laatutasolla tarkoitetaan panostuksia raaka-aineisiin etenkin lihatuotannon puolella.

Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere

AVOINNA

ke-pe 16-23, la 14-23
Myyntipalvelu puhelimen ja sähköpostin päässä aina ti-pe klo 12-16 (050 325 6678)

Ravinteli Huber on moderni pihviravintola Tampereella. Kaikki ravintolaan tuleva liha on kotimaista lypsykarjalihaa, hevosta ja possua. Liha on hinnoiteltu sadoissa grammoissa ja sitä on tarjolla monessa muodossa ja monessa koossa nälän ja mieliteon mukaan.

RAVINTELI HUBER ARTIKKELEISSA

Pizzaravintola Tampere - Puisto

Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten

Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa.

LOS POLLOS BAR & GRILL RAVINTOLA DABBAL RAVINTOLA SAIVO BODEGA SALUD RAVINTELI HUBER RAVINTOLA PUISTO KAJO RAVINTELLI BERTHA

Ravinteli Huber esittäytyy

Ravinteli – Huber from Liveo.fi on Vimeo. Lue myös https://kohokohdat.fi/tampere/aitosiidereita-muhkeita-oluita-harrastajien-herkkuja-huber-kaataa-laatua-laseihin/

Huberissa kokataan poikkeuksellisella kahden keittiömestarin tehotiimillä

Kotimaisista dry age -lihoistaan tunnetussa Ravinteli Huberissa siirryttiin vuodenvaihteen kieppeissä kahden keittiömestarin taktiikkaan. Keittiöstä vastaavat siis keittiömestarit Laura Matilainen ja Anssi Koiranen. Kaksikko arvostaa...

RAVINTOLA HUBER TAPAHTUMISSA

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

Kypsennysprosessissa hyödynnetään sous vide -tekniikkaa, ja loppusilaus makuun saadaan Inka-puuhiiligrillillä. Pitkä ruokailutiski avokeittiön ääressä tekee yksinkin ruokailemaan poikkeamisen leppoisammaksi, kun samalla voi tarkkailla keittiössä puuhailevaa henkilökuntaa ja vaikka vaihtaa halutessaan muutaman sanan.

Erityinen palvelumalli koituu ilman pöytävarausta ravintolaan marssivien ruokailijoiden eduksi. Vain puolikasta tilaa on mahdollista varata etukäteen ja puolet täytetään saapumisjärjestyksessä.

Ravinteli Huber sijaitsee Tampereen keskustasssa lähellä Keskustoria ja lähettyviltä löytyy myös paljon tapahtumapaikkoja melkein vieressä, kuten Tampereen Teatteri, Ratinan stadion, Laukontori ja G Livelab. Nokia Arenalle Ravinteli Huberista on arviolta 15 minuutin kävelymatka (1,1 km) ja Tampereen Työväenteatterille 7 minuutin kävelymatka (500 m).

KARTALLA

"Jos haluatte seurueen kanssa keskittyä olennaiseen voit myös pyytää meitä tekemään valinnan jaettavan lihavadin sisällöstä puolestasi." SIJA 32. Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2022 listalla!

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä