Vasikanmaksa-annos, Ristorante Como

Carni!-viikot ovat täydessä käynnissä Ristorante Comossa. Hämeenkadun linjakkaaseen italialaiseen on luotu listallinen runsaan lihaisia ja talven viimoissa lämmittäviä annoksia tavallisen à la carte -listan tarjonnan lisäksi.

– Taistelemme pakkasia vastaan kunnon lihaisilla annoksilla! Kaikkea on tilattu aika tasaisesti, mutta vasikanmaksa on ollut yllättävän suosittu ja erittäin kehuttu annos. Meillä ei à la carte -listalla maksaa ole koskaan ollutkaan, mutta nyt se varmasti listan vaihtuessa sinne otetaan, ravintolapäällikkö Pia Luoto paljastaa.

Comon paistettu, pehmeänmakuinen vasikanmaksa on saanut kylkeensä sipulisen kastikkeen ja päälleen paistettua pancettaa, jossa on hienoinen savun maku.

Lihaisten nautintojen ystäviä houkuttavat varmasti myös karitsanniska timjami-valkosipulikastikkeessa tai punaviinikastikkeen kaverikseen saanut 300-grammainen entrecôte-pihvi australialaisen Clare Valleyn black anguksesta.

Jos tulee syömään isommalla porukalla, niin kannattaa pitää mielessä Comon kabinettitila, jossa voi pitää kekkerit tai kokoukset joko suljetuin tai avoimin lasiovin. Tila on varattavissa ruokaileville asiakkaille ilman erillistä maksua.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

 

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Ristorante Comon Alihankintamenu 2015

Ristorante Como kutsuu nauttimaan rennosta italialaishenkisestä tunnelmasta, suoralinjaisesta ruoasta ja mielenkiintoisista viineistä suoraan Italiasta. Katso Alihankintamenu: Alihankinta Ristorante Como

Erillinen keväinen parsamenu Comossa 25.5. asti

Parsa saapui Comoon! Keväisestä herkusta innostunut Comon väki päätti laatia vallan erillisen menun, jossa parsa on parrasvaloissa.

Lihaisan lämmittävät Carni!-viikot Comossa 16.2. asti

Carni!-viikot ovat täydessä käynnissä Ristorante Comossa. Hämeenkadun linjakkaaseen italialaiseen on luotu listallinen runsaan lihaisia ja talven viimoissa lämmittäviä annoksia tavallisen à la carte -listan lisäksi.