gopal-kuninkaankatu-brunssi
Café Gopal.

Café Gopal on eettisyyttä ja luomua rakastavan viihtyisä ja kodikas kahvila. Tampereella on nykyisin kaksi erilaista Gopalia, joista Café Gopal on se Kuninkaankadun kävelykadun varrella sijaitseva. Emoravintola, vegaaniravintola Gopal Tammelassa on jo 20-vuotias.

Café Gopal on tunnettu maukkaista vegaanileivoksistaan, mutta se on suosittu myös lounaspaikkana, jossa eläinkunnan tuotteita ei käytetä laisinkaan. Muiden Gopalien tapaan ravintolassa voi ostaa ruokia painon mukaan.

Ravintolan ainutlaatuisen maanläheisessä tunnelmassa on nautittu ajoitellen myös erityisiä buffet-tarjouksia, joista on ilmoiteltu ravintolan Facebook-sivuilla.

– Yleisesti ottaen asiakkaat arvostavat painon mukaan hinnoittelua ja se on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Välillä meillä on ollut myös tarjouksena viikonloppuisin buffet  sisältäen santsauksen, kertoo Essi Laurell Cafe Gopalista.

Noutopoöydän elementeistä ja talon leivonnaisista voikin helposti koostaa myös maistuvan aamiaisen tai vaikka lauantaibrunssin, sillä Café Gopal avaa lauantaisin jo kello 11.30.

Brunssityylistä ruokaa tarjoileva ravintola ei varsinaisesti esittäydy brunssipaikkana, mutta viikonloppuisin asiakkaat nautiskelevat pidemmän kaavan mukaan.

– En osaa sen kummemmin sanoa, tulevatko ihmiset brunssille, mutta monet ottavat lauantaisin ruuan lisäksi jälkiruoaksi leivonnaisen, tunnustaa Laurell.

 

Tammelan Gopal on pikkuruisen kasvis- ja vegaaniketujun vanhin ravintola, joka täytti juuri 16 vuotta (lokakuussa 2013).
Tampereen vanhin kasviruokaan erikoistunut ravintola Tammelan Gopal on pikkuruisen kasvis- ja vegaaniketjun vanhin ravintola. Se täytti juuri 20 vuotta (lokakuussa 2018).

Ravintolan kotisivut: www.gopal.fi