MAINOS
Gastropub Tuulensuuhun on saapunut Ranskasta kuorma tuoreita ostereita. Meren makuiset, asiakkaalle valmiiksi avattavat herkut nautitaan luonnollisesti raakana joko sitruunan tai hakatun sipulin ja punaviinietikkaliemen kanssa.
Tampereen ravintoloissa ollaan viinien ja hiukan muidenkin juomien vietävinä keskiviikkona 8.10. Mielenkiintoinen juomien maahantuonti- ja myyntiyritys Moestue & Cask järjestää yhteistyössä Hellan & Huoneen sekä Ravintola Piemonten kanssa laatujuomien syleilyyn uppoutuvan päivän. Myös niine ruokaisine herkkuineen.
Kesäkuun lopussa remontin jäljiltä avautunut tamperelainen olutravintola Oluthuone Panimomestari uudisti niin valikoimansa kuin tilansakin.
Olutravintola Konttori palautti hanaansa Helsinki Beer Festivalissa Vuoden olueksi valitun Saimaan Juomatehtaan Django & Steven Pale Ale.
Usein trendi sekoitetaan itse asiassa varsin pysyviin asioihin, kuten ikiaikaiseen olueeseen. Olut on yksi vanhimpia juomia ja se vaahtoaa nyt laaturavintoloissa entistä väkevämmin. Vaikkei pihviravintolana tunnettu Ravinteli Huber ole varsinaisesti olutravintola, siellä juoma on ollut poikkeuksellisen vahvasti esillä heti ravintolan avaamisesta lähtien. Ravintoloitsijoiden uutuusravintola Pork & More tulee olemaan olutravintola vielä vahvemmin.
Meksikolainen Barmacia muuttuu beaujolais nouveau -teemaiseksi pop up -ravintolaksi torstaina 20.11.2014, kun Ravintola Vain ja AOC51 valtaavat baaritiskin ja keittiön.
Tuulensuun väki eli Anu ja Sami Lappalainen tekivät jälleen omatuontijuomareissun pakettiautollaan. Tällä kertaa pyörät kääntyivät kohti Keski- ja Itä-Eurooppaa. Mukaan tarttui niin viinejä, oluita kuin panimosimaakin. Herkut ovat siemailtavissa Gastropub Tuulensuussa.
Pikkuisia kulhoruokia ja grillattuja herkkuja. Sakea, cocktaileja, japanilaista olutta. Tätä kaikkea ja paljon muuta tulee olemaan Kyttälänkadulle avattava aito izakaya, japanilainen gastropub. Nomu.
Wistub Alsace lähtee laineille! Keskiviikkona 16.7. ranskalaisravintolan keittiömestari Guy Peled ja ravintolapäällikkö Hanna Oja luovat Gastropaatti M/S Meretellä 2 ruokalajin merellisen menun.
Otavalankadun Gastropub Nordicin antimien ääreen osaavat suunnistaa erityisesti monet hyvien pienpanimo-oluiden makuihin mieltyneet. Olutravintolan ovat hyväksi havainneet myös kaupungin olutharrastajat, jotka palkitsivat ravintolan Kultaisella Humalalla.
Restamax lähti laineille ja avasi uuden ravintolalaivan Tampereelle Ratinan suvantoon. Melko messevän kokoinen, 200-paikkainen Little Joe kelluttelee Koskikeskuksen päädyssä suvantoa. Ravintolalaiva palvelee kesäihmisiä sekä ruoka- että juomatarjonnallaan.
Ravintola Tiiliholvin ulkoterassi on saatu täyteen kesäterään! Suojaisalle ulkoterassille voi tilata kaikkia ravintolan listan annoksia, joten nautinto on taattu niin sisä- kuin ulkotiloissakin.