kultainen-humala-nordic

Otavalankadun Gastropub Nordicin antimien ääreen osaavat suunnistaa erityisesti monet hyvien pienpanimo-oluiden makuihin mieltyneet. Olutravintolan ovat hyväksi havainneet myös kaupungin olutharrastajat, jotka palkitsivat ravintolan Kultaisella Humalalla.

Salhoajankadun Olutseura ry sekä Hämeen Tummat ja Vaaleat myönsivät Kultainen Humala -palkinnon tänä vuonna Gastropub Nordicille. Palkinto on tamperelaisten olutseurojen kunnianosoitus paikallisen olutkulttuurin merkittävästä tukemisesta ja edistämisestä. Jo kahdettatoista kertaa jaettu palkinto luovutettiin 23.5. Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtumassa Tampereen Keskustorilla.

Gastropub Nordicin tuotevalikoima on keskittynyt kotimaisiin ja skandinaavisiin pienpanimotuotteisiin niin hanoissa kuin pullotavaranakin. Tarjolla on myös varsin tyytyväiseksi tekevä valikoima juomia muualta maailmasta. Tulevaisuudessa Gastropub Nordic tarjoaa olutharrastajille yhä enemmän makuelämyksiä, sillä vaihtuvien hanojen määrä nousi hiljattain viidestä kuuteen. Pysyvien hanatuotteiden valikoima kasvoi samalla yhdellä ja hanoja löytyykin yhteensä nyt hulppeat 14 kappaletta.

Olutharrastajien ohella Nordic haluaa palvella myös siidereitä mieliviä. Valikoimassa on lukuisia pullosiidereitä eri puolelta Eurooppaa, ja kesällä ohjelmistoon on jälleen tulossa siideriviikot.

Lisäksi Nordicin pohjoismaisia makuja sisältävä ruokalista elää parhaillaan muutosten aikaa. Keväällä keittiö toi tarjolle asiakkaiden suosioon nopeasti nousseen villisikamuhennoksen ja äskettäin annosvalikoimaan pyrähti myös kunnon kalakeitto. Olutravintola Nordicin Ruis-Reinot eli täytetyt, lämpöisinä tarjottavat ruisleivät ovat olleet alusta asti Nordicin nimikkotuote. Sekä purtavaa että juotavaa kelpaa nautiskella pubin mukavalla ulkoterassilla.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

 

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

MA 16.10. | Gastropub-päivä! Kaikki ruoka-annokset -50%

Tapahtuma mennyt Yksityisomisteisen Gastropub-perheen ravintolat viettävät maanantaina 16.10.2017 jo toisen kerran Gastropub-päivää, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Tampereen gastropubien monipuoliseen ruokatarjontaan ja gastropubien yhteisen panimon...

Muikkukukko lehahti helmikuun ajaksi Nordiciin

Gastropub Nordic juhlistaa Suomi 100 -juhlavuotta paitsi oman Nordic Breweryn Havu Nordic Ale -juhlaoluella, myös joka kuukausi vaihtuvilla perisuomalaisilla klassikkoruoilla. Helmikuun herkkuna on pirkanmaalaisissa...

Gastropub Nordic on terassikeidas puiden kätkössä: Pohjoismaiden pienpanimoherkut hanoissa

Otavalankadun skandinaavihelmi Gastropub Nordic on kätkeytynyt Tampereen lyhyimmälle kävelykadun pätkälle.

Hakusanat: Olutravintola, Tampere, Tampereen olutravintolat, Omatuontioluita