MAINOS
Koti TEEMANA Pienpanimo-oluet

TEEMANA: Pienpanimo-oluet

Hyvää keskustelua ei voita mikään. Rakastettu, vuonna 1995 perustettu Kahdet Kasvot on aina ollut tunnelmallinen olut- ja seurusteluravintola. Uusien omistajien ja ideoiden myötä se on entistä houkuttelevampi kohtaamispaikka - kaikelle kansalle.
Hyvää keskustelua ei voita mikään. Rakastettu, vuonna 1995 perustettu Kahdet Kasvot on aina ollut tunnelmallinen olut- ja seurusteluravintola. Uusien omistajien ja ideoiden myötä se on entistä houkuttelevampi kohtaamispaikka - kaikelle kansalle.
Hyvää keskustelua ei voita mikään. Rakastettu, vuonna 1995 perustettu Kahdet Kasvot on aina ollut tunnelmallinen olut- ja seurusteluravintola. Uusien omistajien ja ideoiden myötä se on entistä houkuttelevampi kohtaamispaikka - kaikelle kansalle.
Hyvää keskustelua ei voita mikään. Rakastettu, vuonna 1995 perustettu Kahdet Kasvot on aina ollut tunnelmallinen olut- ja seurusteluravintola. Uusien omistajien ja ideoiden myötä se on entistä houkuttelevampi kohtaamispaikka - kaikelle kansalle.
UkkoMetsossa oluet on kaverustutettu kotimaisien pienpanimo-oluiden kanssa. Hämeenpuiston kevät nimittäin käynnistyi UkkoMetson parsaviikkojen merkeissä. Terassikausikin alkaa viimeistään vappuna. Pian alkavia...
Vielä tämän viikonlopun ajan UkkoMetson Elonkorjuuviikoilla vietetään syksyn juhlaa, joka on tuonut ravintolaan live-esiintyjiä ja sadonkorjuunajan herkkuja, niin hanoihin...
UkkoMetson suositut teemaviikot ovat saaneet jatkoa slaavilaisissa merkeissä! Tuhdit, syksyn viimoihin sopivat lämmittäväiset maut hellivät niin ruoka- kuin juomarintamallakin. Idea...
Kotimaisen krouviin tapaan tamperelainen UkkoMetso pitää sisällään toimivat tilat erilaisiin yksityistiloihin. Pikkujoulukaudella ravintola soveltuu mainiosti pikkujoulujen viettoon.
Otavalankadun skandinaavihelmi Gastropub Nordic on kätkeytynyt Tampereen lyhyimmälle kävelykadun pätkälle.
UkkoMetsossa kotimaiset oluet ovat niin vahvasti keskiössä, että pitäähän niiden panemiseen osallistua itsekin! Tällä kertaa UkkoMetsossa työskentelevä Mika Koro...
Kokonaisen kuukauden ajan UkkoMetson keittiössä kokataan kärsäkästä. Nimittäin porsasta muodossa jos toisessa, niin leikkeenä kuin haudutettuna potkanakin savuolutkastikkeen aateloimana. Ja barbaareillekin on oma annoksensa.
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä