Little Joe, J Melartin

Restamax lähti jälleen laineille 2014 ja avasi uuden ravintolalaivan Tampereelle Ratinan suvantoon. Melko messevän kokoinen, 200-paikkainen Little Joe kelluttelee Koskikeskuksen päädyssä suvantoa. Ravintolalaiva palvelee kesäihmisiä sekä ruoka- että juomatarjonnallaan.

– Monipuolisen juomavalikoiman lisäksi Little Joe tarjoilee vierailijoilleen maistuvaa ruokaa. Ravintolalaivan erikoisuutena on avotuliuuni, jossa valmistetaan italialaishenkisiä herkkuja, kuten pizzaa ja focaccia-leipää. Lisäksi tarjolla on raikkaita salaatteja. Ruoissa olemme panostaneet tuoreisiin ja puhtaisiin laaturaaka-aineisiin, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Perttu Pesonen.

Little Joe kutsuu keinumaan kannelleen sekä live- että levymusiikin tahdissa. Ravintolalaivalla vierailijoita viihdyttävät niin DJ:t kuin akustiset trubaduurit, duot ja coverbänditkin.

– Ravintolalaivassa tullaan järjestämään kutsuvieraille suunnattuja korkeatasoisia kesäklubeja, Pesonen valottaa.

Ravintolalaivan alakerrassa mahtuu viihtymään noin 60 henkilön voimin. Tiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön ja vaikkapa järjestää synttärit laivalla.

– Auringosta voi nauttia Little Joen kannella kaikista suvannon laivoista pisimpään. Asiakkaat ovat löytäneet laivan kiitettävällä tavalla reilussa viikossa, ja Little Joen kesä näyttääkin jo tässä vaiheessa erinomaisen hyvältä, tuumaa Pesonen.

Little Joe on auki sään mukaan, joka päivä, koko kesän. Tampereella Ratinan suvanto on täyttynyt tänä kesällä ravintolalaivoista. Tässä kaikki Suvannossa satamapaikkaansa pitävät ravintolalaivat.

Kuvat: Jonathan Melartin, Aftersunsetphotography