MAINOS
Plevna panimomestareineen on niittänyt kosolti mainetta ja kunniaa olutrintamalla. Viimemmäksi napsahti Vuoden Olut 2015 -titteli ja pari muutakin prenikkaa ravintolarinnuksiin....
Gastropub Tuulensuu sai taas Uskilan kylän metsästäjiltä suuren hirven puolikkaan. Hirvestä hyödynnetään kaikki turvasta häntään. Ensimmäiseksi maisteltiin hartaasti hauduteltuun...
Gastropub Tuulensuu pistää kuplien oikein kunnolla, sillä perinteisiä samppanjaviikkoja on tänä vuonna laajennettu myös kuohuvien puolelle.
Izakaya Nomun lounas on vihdoin alkanut! Päivittäin vaihtuvat aasialaistyyliset ruoka-annokset antavat kokkien luovuuden kukkia ja ovat piristävä uutuus niin asiakkaille kuin nomulaisillekin.
Gastropub Tuulensuun ravintoloitsijat Anu ja Sami Lappalainen ovat käyneet ammentamassa inspiraatiota Saksan ravintolakulttuurista ja tuoneet Tampereelle tullessaan ruokaisan ja...
Trappist-oluet ovat maailman arvostetuimpia oluita. Nyt on erityisen otollinen aika sujauttaa suupielet Trappist-olutlasille, sillä belgialaisen Chimayn mallasjuoma virtaa Gastropub Tuulensuussa entistä vuolaammin noin kolmisen viikon ajan.
Aivan Nokia Arenan kainaloon, pikkuisen piiloon Sorinkadulle on avautunut uusi juomaisa ja pikkuruokaisa baari, Shooters Bar. Korttelibaarin takana ovat...
Gastropubien perinteikkäät Oktoberfestit saapuvat jälleen! Tänä vuonna mukana ovat Tuulensuu, Praha, Kaleva, The Bull ja Kievari Kahdet Kasvot. Teeman...
Tampere on nyt saanut oman japanilaisen gastropubinsa, Izakaya Nomun. Kyttälän ravintolakaupunginosa sähköistyi entisestään tyylikkäästä tulokkaasta, joka houkuttaa poikkeamaan vaikkapa after work -lasilliselle ja pikku purtavalle ennen kotiutumista. Tai istumaan iltaa kaveriporukalla pikkuisia kulhoruokia ja grillattuja makupaloja napsien.
O'Connell's Irish Pub ja samaisen kadun Cask Room päättivät täräyttää stout-kisan pystyyn. lokakuun lopussa. Nitro Stout Marathon 2022 -...
11.4.2004 Gastropub Tuulensuu aloitti toimintansa. Heti avajaisvuonnaan Tuulensuun väki teki ensimmäisen omatuontijuomien noutoreissun Belgiaan, mikä enteili säkenöivää tulevaisuutta etenkin olutharrastajien suosikkipaikkana. Nyt tämä ympäri Suomea tunnettu gastropubien pioneeri juhlii kymmenvuotista taivaltaan mm. laseittain tarjottavin omatuontisamppanjoin.
Tuulensuussa kuohuvat nyt huikeat puolalaiset oluet. Juuri ravintolaan saapuneet maltaiset herkut tulevat osittain ennestään tutuista panimoista, mutta ravintolaan on saatu myös runsaasti uusien panimotuttavuuksien tuotteita siemailtaviksi.