MAINOS
Kokkikoulut ovat mainio keino nostattaa työtiimien yhteishenkeä tai palkita asiakkaita. Käyttävätpä jotkut niitä jopa rekrytoinnin rentoina apuvälineinäkin. Mylläreiden kokkikoulussa...
Mehevistä kana-annoksistaan tunnettu Los Pollos on 8.2. alkaen avoinna myös ilta-aikaan perjantaisin ja lauantaisin aina klo 24 asti. Myös...
Aleksanterinkadun aito italialainen La Perla hurmaa uudella kevätlistallaan, jolla on aurinkoisiin ja kohta jo lämpeneviinkin keleihin sopivia antimia. Merenelävät, raikkaat kastikkeet ja yrttien aateloimat annokset kuljettavat kohti kesää.
Mustanlahden satamassa on tänä kesänä ihan uutta vipinää. Kasvojenkohotuksen kokenut Satamaravintola Kaisla on avannut niin uudistuneen annos- kuin artistikattauksensakin. Satamaan...
Ravintola Tampellan uudistunut à la carte nostaa entistä enemmän makuklassikoita tarjontaan. Annokset luodaan kuitenkin Tampellan tyyliin sopiviksi modernein ottein....
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Fabric Bar & Bistrossa on intouduttu parsasta siinä määrin, että keittiössä on laadittu lukuisia parsa-annoksia oodiksi kevään odotetuimmalle raaka-aineelle,...
Papinkadun ravintola Pyy pyrähtää toiseen toimintavuoteensa uudistetulla listalla, jonka uutuuksia ovat mm. punaviiniin pompannut jänis ja tuhti possunniska Tammi-jaloviinakastikkeella....
Kalevan maauimalan vieressä sijaitseva kortteliravintola Gastropub Kaleva on vaihtanut aidon italialaisen keittiövaihteen päälle. Pubin keittiöstä tulvii ehdoista ja laadukkaista raaka-aineista...
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.
Suoraan pikkujoulukauteen avautuvan Ravintola Tampellan keittiö- sekä salitiimien ohjastajat on jo valittu. Keittiöstä ottaa vastuun The Grillistä tuttu Lasse...
Keittiömestari Terhi Mäkisen vetämä Myllärien keittiötiimi on suunnitellut yhdessä uuden keväisen listan, jolla komeilee mm. muhkea hirviburger, savuporocarpaccio ja savoijinkaalikääryleet vuohenjuusto-pinaattitäytteellä. Jälkihyvinä hurmaavat suklaa sekä sitruuna.