Tästä ovesta Koskikeskuksen pääoven vierestä Hatanpään valtatieltä kuljetaan Los Pollos -ravintolaan. Toinen sisäänkäynti on Otavalankadun puolella. Ravintoloitsija Toni Leskisen Los Pollos palvelee 8.2. alkaen perjantaisin ja lauantaisin aina klo 24 asti.

Mehevistä kana-annoksistaan tunnettu Los Pollos on 8.2. alkaen avoinna myös ilta-aikaan perjantaisin ja lauantaisin aina klo 24 asti. Myös ystävänpäivänä 14.2. Ravintolaan kuljetaan iltaisin kahta kautta: Koskikeskuksen pääoven vierestä Hatanpään valtatien puolelta ja Otavalankadun tutusta sisäänkäynnistä. Ravintolan iltalistalta löytyy kanan lisäksi myös muita lihaisia nautintoja.

– Ilta-aukioloa on tosi paljon kyselty ja toivottu. Nyt se on onneksi mahdollista, kertoo ravintoloitsija Toni Leskinen iloissaan.

Los Pollos -meininki on mutkaton iltaisinkin, mutta valikoimassa on tuolloin ajankohtaan sopivasti illallistyylisiä antimia, kuten esimerkiksi pihviannoksia. Raaka-aineskaala kurkottautuukin siis kotimaisesta kanasta reilusti myös kotimaisiin nelijalkaisiin syötäväisiin.

– Suunnitteilla on kotimaisista tuoreista raaka-aineista huolella valmistettuja annoksia. Lähdemme rohkeasti tekemään esimerkiksi perinteistä, paremmin valmistettua lehtipihviä ja mahdollisesti myös ulkofileepihviä. Hintataso tulee olemaan maltillinen niin kuin päivälläkin.

Tarjolla on iltaisinkin toki myös Penttilän tilan perunarieskasta kääräisty Los Pollos -kanatasku, mikä on ollut ravintolan myydyin annos sen toiminnan alusta asti.

Annoskatraan lisäksi juomavalikoimakin laajenee uudistuksen myötä niin olut-, viini- kuin väkevälläkin saralla. Myös pöytävarauksia aletaan ottaa perjantai-illalle ja lauantaille.

Pöytävaraukset: pollos@pollos.fi tai 0400 320 328

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Keskiviikkoisin Ramen-lounas täydentää Los Pollosin valikoimaa

Los Pollos yllättää tarjoamalla ramen-annoksia kerran viikossa lounaallaan. Varmuuden vuoksi lientä on valmistettu niin paljon, että sitä pitäisi riittää jonkin aikaa vielä lounaan jälkeenkin. Ramen-keitto on...

”Better than sex”-risottokoulu, huippukokkien kotiruokaa, leipäjuurta, ravintola-annoksia marketista – Ravintolat ideoivat uusia herkullisia keinoja...

Moni ravintolatiimi on operoinut kekseliäitä noutoruokakeinoja koronakriisin keskellä. Ruoan tyylilajikin on saattanut vaihtua täysin. Nyt mennään poikkeuksellisin ja kenties rouheammin antimin, mutta mausta ja...

Los Pollos kokkaa ja kiidättää noutoruokaa – Ilmainen kuljetus Foodoralla ja ravintolan toimesta

Herkuttelua ei ole kielletty! Kotona tai työpaikalla voi siis edelleen nauttia hyvästä ravintolaruoasta joko noudettuna tai kuljetettuna. Ja nyt jos koskaan on aika suosia...