MAINOS
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Aussie Bar pistää huikeat BBQ-bileet pystyyn lauantaina 5.9. klo 16 alkaen. Hehkuvilla hiilillä herkkuja loihtii Aussie Barin Grillikuume-kisasta tuttu...
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Ravintola Trattorian 15.4. alkavat Parsaviikot ovat varma kevään merkki. Lyhyen parsasesongin aikana asiakkaat pääsevät herkuttelemaan sekä uusilla että klassikoiksi muodostuneilla, vihreästä ja valkoisesta parsasta valmistetuilla ruokalajeilla. Trattorian Parsaviikot jatkuvat aina 31.5. asti.
Laatuoluita syvän etelän makujensa kanssa tarjoileva Pork & More on nyt saanut oman nimikko-oluen. 24.3.2015 alkaen Porkin hanasta valutellaan todellista juoma- ja keittiöosaamisen yhdistämisen rakkaustuotosta, sillä ravintolapäällikkö Helena ”Hellu” Kangasluoma on luonut oluen itse sopimaan juuri ravintolan ruoille.
Kokonaisen kuukauden ajan UkkoMetson keittiössä kokataan kärsäkästä. Nimittäin porsasta muodossa jos toisessa, niin leikkeenä kuin haudutettuna potkanakin savuolutkastikkeen aateloimana. Ja barbaareillekin on oma annoksensa.
Kuppilan systeemi on kotoinen ja perin edullinen vaikka ollaan aivan Tampereen keskustassa. Valittavissa on salaattia, keittoa ja vieläkin ruokaisampi lämmin vaihtoehto. Lisäksi on omatekoista leipää sekä makeita herkkuja. Kevyempää vatsantäytettä kaipaava kauhoo lautaselleen salaatin, nälkäinen syö alle kympillä koko armaan setin alkusalaatteineen, soppineen, leipineen sekä sapuskoineen.
Solo Sokos Tammerin ravintola Trattorian à la carte on uudistunut hiljattain. Uuden keittiöpäällikkö Tom Lindqvistin kädenjälki näkyy jo niissäkin annoksissa samoin kuin lukuisissa muissakin talon menuissa.
Chef Santerin perinteinen grillihaaste houkuttelee satamatunnelmaan Tampereen kovimmat kokit ja Top Chef Akseli Herlevin.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.
Aleksanterinkadun sykkeessä oleva ravinteli Pork and More avaa jatkossa myös ovensa lounasaikaan tiistaista perjantaihin. Itse asiassa muutos entiseen on huomattavasti suurempi, koska ruokaa on tarjolla koko päivän kello yhdestätoista eteenpäin maanantaita lukuun ottamatta.
Ravintola Trattoria Tammerin puistossa iltalialaiset maut yhdistyvät suomalaisiin ravintolan uuden keittiöpäälikön Tom Lindqvistin taiteilemina. Hänen käsialaansa on myös Trattorian kevätkauteen uudistunut lounas, jonka uutuus on Pizza Bianco.