MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Tuulensuun isojen oluiden viikoilla suuria olutpulloja korkkaillaan lasitarjoiltaviksi.
Keittiömestari Hans Välimäki avaa Hämeenkadulle rennon aasialaistyyppisen ravintolan, Masu Asian Bistron. Niin lapsiperheille kuin bisnesseurueillekin soveltuva ravintola tarjoaa laajan skaalan aasialaistyyppisiä annoksia tamperelaiseen makuun. Masu palvelee myös baarin puolella drinkein ja dj:n rytmein. Ravintolan erikoisuutena on oikea teppanyaki-pöytä.
Päivitetty 12.3.2014 Panimoravintola Plevna tarjoaa asiakkailleen joka kuukausi mielenkiintoisia muistoja menneisyydestä niin keittiön kuin panimonkin puolelta. Ravintola täyttää tänä vuonna...
Helsingin uudet tähtiravintolat ovat Filip Langhoffin ja Linda Stenman-Langhoffin ravintola Ask Kruununhaassa sekä Eirassa Huvilakadulla sijaitseva luomuravintola Chef & Sommelier.
Alkukevät on voimakkaiden bock-oluiden kulta-aikaa etenkin Baijerin alueella. Tuulensuussakin pääsee maistelemaan näitä vielä kalsakoihin kevätkeleihin sopivia tuhteja lämmittäjiä.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Pirkanmaan Paahtimolla aletaan järjestää baristakursseja.
Nordic uudistaa ruokalistaansa lisäten annoksia kevään kuluessa. Maaliskuusta alkaen joka kuukausi valikoimaan ilmestyy uusi annos, joka myös jää listalle. Ensimmäisenä liitutaululistalle tiensä vinkaisee villisika, jota on hauduteltu Nordicin keittiön uunissa yön yli, vähintään 12 tunnin ajan.
Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€
asta paahdettu kahvi tuoksuu ja maistuu hyvältä. Jopa jauhamattomina papuina rouskuteltuna. Tampereen Paahtimo on palvellut kahvinjanoisia jo nelisen vuotta. Paahtimomestari Kalle Deligeorgakis on varsinainen velho paahtopuuhissa, jotka ovat aivan oma herkkiä makuhermoja ja tarkkaavaisuutta vaativa taiteenlajinsa.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Sen lisäksi, että Plevna järjestää yrityksille elämyksellisiä olutkursseja, avautuu maaliskuussa 2014 myös yksityishenkilöille mahdollisuus tutustua oluen saloihin ravintolan kaikille avoimilla olutkursseilla.