MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Aurinko helli terassilla paistattelevia Kaffilan asiakkaita. Kahvila juhlisti keskiviikkona 16.4.2014 kaksivuotissynttäreitään.
Hyödynnä Rakas Tampere -tapahtuman ravintolatarjoukset näissä ravintoloissa.
Tia Cohen on taitava Edith Piaf -tulkitsija sekä tunteikas esiintyjä. Nyt hän saapuu ensimmäistä kertaa Tampereelle esittämään legendaarisen Pariisin varpusen kappaleita.
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Maineikkaat tamperelaiskokit lähtevät edustamaan Suomea upeaan Maailman Keittiömestarien Liiton (WACS) suurtapahtumaan ensi kesänä, 2.-5.7.2014. Norjan Stavangerissa järjestettävä tilaisuus kokoaa yhteen noin 1500 keittiömestaria ympäri maailmaa. Kongressin yhteydessä järjestetään komea juhlaillallinen, jonka eri ruokalajit ovat eri maiden keittiömestarien vastuulla. Suomesta matkaan lähtevät Heikki Ahopelto, Mikko Kautto, Eeva Kokko, Mika Roito sekä vielä toistaiseksi tuntematon viides keittiövelho.
Holiday Club Tampereen kylpylän yhteydessä toimiva Classic Pizza Restaurant tarjoaa viihtyisän ravintolaympäristön, jossa aterian voi nauttia kaikessa rauhassa hyvän palvelun saattelemana.
Olutravintola Konttori on houkuttanut oluenystäviä "toimistolle" jo 15 vuoden ajan. Olutravintolaklassikko panostaa edelleen erityisesti laadukkaaseen olueen, sen oikeaoppiseen tarjoiluun ja hyvään palveluun.
Ravintola Piemonte ottaa varaslähdön kevääseen lauantaina 22.3. Tarjolla on kutkuttavan mielenkiintoisia Wine Flight -minitastingeja piemontelaisista viineistä.
UkkoMetson teemaviikot jatkuvat nyt pataviikoilla maaliskuun ajan. Tarjolla on viikottain vaihtuvat kaksi pataruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tulevina viikkoina maistellaan lihaisia patoja mm. lampaasta, hirvestä ja kaniinista.
Viikonlopun Supermessujen Viinimessuilla on mahdollisuus kurkistaa sekä molekyylikokkaukseen että eteläafrikkalaisiin makuihin Tiiliholvin huippukokkivierailun tyyliin.
Tuulensuun isojen oluiden viikoilla suuria olutpulloja korkkaillaan lasitarjoiltaviksi.
Keittiömestari Hans Välimäki avaa Hämeenkadulle rennon aasialaistyyppisen ravintolan, Masu Asian Bistron. Niin lapsiperheille kuin bisnesseurueillekin soveltuva ravintola tarjoaa laajan skaalan aasialaistyyppisiä annoksia tamperelaiseen makuun. Masu palvelee myös baarin puolella drinkein ja dj:n rytmein. Ravintolan erikoisuutena on oikea teppanyaki-pöytä.