MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€
Myllärien keittiötiimi on suunnitellut yhdessä uuden listan, jolla komeilee mm. suomalainen antipastolautanen, paahdettu sorsa ja vuohenjuustoinen punajuuririsotto. Jälkihyvissä hurmaavat suklaa sekä raikkaat marjat.
Pappi Jarmo Latvanen ja hänen vaimonsa, psykologi Pirjo ymmärtävät niin ihmisten kuin eläintenkin mielenmaisemaa. Ensimmäiset Tolvilan Kartanon tiluksilla laiduntavat lampaat olivat naapurin, mutta lopulta lampaat veivät sielunpaimenen myös lammaspaimenen uralle: omat määkijät saatiin 2007. Alusta asti eettisyys ja ekologisuus ovat olleet tärkeitä tekijöitä. Niihin sanoihin sisältyy mm. oikea ruokinta, mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen ja eläintä kunnioittava elämän päätös. appi Jarmo Latvala ja hänen vaimonsa, psykologi Pirjo ymmärtävät niin ihmisten kuin eläintenkin mielenmaisemaa. Ensimmäiset Tolvilan Kartanon tiluksilla laiduntavat lampaat olivat naapurin, mutta lopulta lampaat veivät sielunpaimenen myös lammaspaimenen uralle: omat määkijät saatiin 2007. Alusta asti eettisyys ja ekologisuus ovat olleet tärkeitä tekijöitä. Niihin sanoihin sisältyy mm. oikea ruokinta, mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen ja eläintä kunnioittava elämän päätös.
Tämän hetken tunnetuin eteläafrikkalainen kokki, Marlene van der Westhuizen, saapuu vierailevaksi keittiömestariksi Tiiliholviin 11.-12.4. Marlenen suunnittelema menu on saatavilla kuitenkin jo 7.4. alkaen ja sen kumppaneiksi on valittu myös viinit Etelä-Afrikasta, De Grendelin viinitilalta, jota edustamaan paikalle saapuu kellarimestari Charles Hopkins.
Ravintola C hemmottelee vieraitaan 10-11.4. saksalaisen biodynaamisen Frank John -viinitilan viineillä.
11.4.2004 Gastropub Tuulensuu aloitti toimintansa. Heti avajaisvuonnaan Tuulensuun väki teki ensimmäisen omatuontijuomien noutoreissun Belgiaan, mikä enteili säkenöivää tulevaisuutta etenkin olutharrastajien suosikkipaikkana. Nyt tämä ympäri Suomea tunnettu gastropubien pioneeri juhlii kymmenvuotista taivaltaan mm. laseittain tarjottavin omatuontisamppanjoin.
Kevät saapui Finlaysonin Palatsille etuajassa. Lämmittävästä auringonpaisteesta inspiroitunut uusi keittiöpäällikkö Vesa Hiiros innostui hollandaisekastikkeen vatkaamisesta vielä aikaisemmin kuin oli alkuperäisesti suunnitelmissa.
Maineikas kokki ja ravintoloitsija Arto Rastas pistää tuulemaan aivan kaupungin ytimessä. Pian Keskustorilla kääritään samaan napakkaan pakettiin puhtaus, terveellisyys ja rouhea maku käsintehdyssä muodossa. Bar Burrito sopii suuhun ja toimii kuin tauti!
Tampereen tämän kevään tähänastinen ravintolatapaus on Hans Välimäen ja Restamaxin yhteistyön hedelmä, Masu Asian Bistro. Nimikin kertoo, että paikka on rento, jaettuun herkutteluun ja illanviettoon istahtava ravintola.
Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali rokkaa ja kokkaa jälleen! 12.–15. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 11 huippuravintolaa, seitsemän niistä uusia tulokkaita tapahtumassa.
Vuoden Hovimestari -semifinaali kisattiin Helsingin Messukeskuksessa 20.3.2014. Finaalipaikoille tiensä tiesivät ja taisivat Timo Iivonen, Leo Kallio sekä Tamperetta komeasti edustava ravintola C:n Matti Kuukkanen.
Ravintola Heinätorilla kokataan keskiviikkoisin kunnon läskisoosia. Jopa Kauppalehden toimittaja kehui sitä ylitsevuotavaisesti arvostelussaan.