MAINOS

Hotelliravintolat

Tampereen hotelliravintolat sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereen keskustassa. Tällä sivulla esittelemme hotellin yhteydessä toimivia ravintoloita ja niiden uutisia, palveluita, käyttämiä raaka-aineita ja kurkkauksia niiden tarjoamiin annoksiin. Hotelliravintolat soveltuvat erinomaisesti myös kokousten ja juhlien järjestämiseen – erityisesti silloin kun niihin osallistuu yöpyviä vieraita. Sivuiltamme löydät myös Tampereen parhaat hotellit.

Yhdeksi Tampereen maamerkeistä kohonneen Tornin ravintolatkin tähtäävät korkealle. Alakerrassa herkutellaan kahdessa eri ravintolatilassa, manserokahtavassa Paja Barissa ja linjakkaammassa Grill It! -ravintolassa. Kun keittiöpäällikkö on maineikas Mikko Kautto, ovat myös odotukset epäilemättä korkealla.
Tornin tunnelmallinen taivasbaari sai nimekseen lunkisti Moro. Moro on messevä paikka esimerkiksi lasilliselle laatusamppanjaa tai tuopilliselle maailman luokan paikallista portteria auringonlaskussa siemailtuna. Toisaalta siellä voi myös haukata hodaria tai lounastaa varsin juurevasti kaupungin kattojen yläpuolella.
Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ylimmän, 25. kerroksen ravintola Moro Sky Barin kattoterassi on jälleen avoinna yleisölle.
Kuluva vuosi on Hotelli Ilveksen juhlavuosi. Myös Masuuni osallistuu 30-vuotisjuhlakarkelointiin järjestämällä ainutlaatuisen illallisen, jolla rokkaavat ja kokkaavat kaikki köökissä keitelleet...
Hotelli Cumuluksen ravintola on kokenut melkoisen muodonmuutoksen tyylikkään lihaisaksi Grillssoniksi, joka pistää pöytään pihvin poikineen.
Solo Sokos Hotel Tammerin joulupöytä virittää hyvän ruuan ystävät jälleen joulun tunnelmaan. Joulupöydän antimista voi nauttia joko lounaalla tai illallisella.
Pohjoismaiden johtava hotelliketju Scandic on jälleen uudistanut Tampereen hotellejaan. Nyt vuorossa oli ketjun Tampereen suurin kokoushotelli, Scandic Rosendahl. Suositun kokous- ja kongressihotellin uudistus pyyhkäisi hotellihuoneet kertaheitolla 2000-luvulle.
Original Sokos Hotel Ilves sai tiimiinsä uuden keittiöpäällikkötekijän, kun Vaasasta saapunut Petri Salomäki siirtyi Frans & Marien, Ball Roomin ja...
Masuuniin on metsästetty uutta keittiömestaria pitkään ja tarkasti. Nyt kaupungin maineikkaimpiin kuuluva keittiö on saanut tähtäimeensä miehen, joka metsästää, kalastaa...
Tovin ainoastaan tilausravintolana toiminut Masuuni avautuu jälleen myös iltaravintolana 11.9. alkaen. Luvassa on uusia kuumia annoskuvioita, sillä keittiöön saadaan...
Masuuni säväyttää syksyssään riistaisella teemamenulla, jonka itseoikeutettu kuningas on harvoin saatavilla oleva karhu. Otson ohella neljän ruokalajin rouhea annoskimara tuo...
Masuuni tuo merituoreet äyriäiset tarjolle hulppeana Äyriäisviikonloppuna 5. ja 6. huhtikuuta. Muuten juhla- ja tilausravintolana toimiva Masuuni on tuolloin...