sokos-torni-tampere-hotelli

Klikkaa kuvat suuremmiksi

Suomen korkein hotelli Solo Sokos Hotel Torni Tampere on saavuttanut lyhyessä ajassa vahvan aseman suosittuna kohtaamispaikkana, joka kiinnostaa sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita. Lokakuussa 2014 avattu hotelli vietti virallisia avajaisiaan 2.2.2015.

Hotellissa on vieraillut avauspäivän jälkeen jo yli 100 000 asiakasta.

– Hotelli on ylittänyt moninkertaisesti kaikki sille asetetut odotukset. Paikalliset ovat ottaneet hotellin omakseen, ja siitä on muodostunut kaupunkilaisten kohtaamispaikka, kuten toivoimmekin. Myös hotellin tarjoamat kongressipalvelut on löydetty todella hyvin. Hotelli on tarjonnut puitteet tapahtumille, joita ei olisi järjestetty Tampereella ilman uutta hotelliamme, kertoo Solo Sokos Hotel Torni Tampereen hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen lisäksi Sokotel Oy:llä on Tampereella kolme muuta Sokos Hotellia: Original Sokos Hotel Ilves, Original Sokos Hotel Villa ja Solo Sokos Hotel Tammer.

– Solo Sokos Hotel Torni Tampere täydentää erinomaisesti tarjontaamme Tampereella. Olen vakuuttunut siitä, että kaupungin neljä uniikkia hotelliamme pystyvät vastaamaan eri asiakasryhmiemme kasvaviin ja monipuolistuviin tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Hotellit myös vahvistavat strategista kilpailuasemaamme Tampereen markkina-alueella, kertoo hotellin liiketoiminnasta vastaavan Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Tapio Satta.

torni-tampere-juhlapaikka

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on kunnianosoitus Tampereelle ja tamperelaisuudelle, ja yhteistyötä paikallisten tahojen kanssa onkin tehty rakennusvaiheesta alkaen. Paikalliset yhteistyökumppanit osallistuivat myös avajaisjuhlan toteutukseen. Avajaisjuhlassa vieraille elämyksiä olivat tuottamassa muun muassa teatteri, taide ja musiikki. Tampereen Teatteri, Tampereen Työväenteatteri ja Komediateatteri esittivät tilaisuutta varten tuotetun uniikin esityksen, joka perustui tamperelaisten kirjailijoiden teksteihin. Avajaisjuhla huipentui Manserock-konserttiin, jonka pääesiintyjänä nähtiin tamperelaisartisti Jonne Aaron.

Torni Tampere - Juhlapaikka

Osana avajaisia kaupunkilaiset pääsivät näkemään ensimmäistä kertaa Signaali-valoteoksen visuaalisen tarinan, joka sisältää elementtejä Tampereen historiasta. Tarina tullaan näkemään tästä eteenpäin aina tasatunnein sunnuntaista torstaihin klo 17–22 välillä ja perjantaisin ja lauantaisin klo 17–00 välillä. 29.1.2015 julkistettu Signaali-valoteos ympäröi hotellin julkisivun ylälaidan, minkä lisäksi pääjulkisivun halkio on valaistu.
Moro Sky Bar