myllarit-emma
myllarit-siika

Myllärit on Ihmemaan Liisan, Valkoisen Kanin ja Hullun Hatuntekijän valtaama! Kyseessä on jo perinteinen TAMK:n opinnoissaan loppuvaiheessa olevien restonomiopiskelijoiden taidonnäyte ja tulikoe, jossa he pääsevät näyttämään kyntensä oikean ravintolan pyörittämisessä niin keittiön kuin salinkin puolella. Juo (ja syö) minut, kutsuu tämä teemaviikko!

Tänä vuonna kellot pyörivät vastapäivään ja ruoalla on lupa leikkiä. Ainakin se on leikkisää. Mitä Ihmettä?! -teemalla luotu menu on kokonaan opiskelijatiimin ideoima ja luoma. Samoin sisustus ja henkilökunnan puvustus.

myllarit-ankka– Tämä on tällä erää viimeinen kerta, kun tämä opiskelijateema toteutuu, joten halusimme tehdä jotain erityistä ja erikoista. Teema onkin melkoisen aivoriihen tulos. Voi olla myös kanta-asiakkaille aika jännittävää ja mielenkiintoista, kun täällä yht’äkkiä pyörii hassuja hattupäisiä tyyppejä, projektipäällikkö Emma Luoma-aho toteaa hymyillen.

myllarit-kuhaAnnoksien nimissä on yllätyksellisyyttä ja arvoituksellisuutta samoin kuin annoksissakin. On esimerkiksi Tanssimatonta suomukasta, eli mainion makuinen annos graavisiikaa, tujakkaa sitruunageeliä ja tillivaahtoa. Yllätyksellisen savuinen broileri Hookalintua höpöhöpö saa muuten nimensä siitä, että viski on ollut arka asia mediassa viime aikoina. Ja kyseistä maltaista herkkua on lorauteltu mauksi siivekkään soosiin.

Tormakat ja taitavat opiskelijat hoitavat viikon ajan sekä lounas- että illallistarjonnan alusta loppuun samalla teemalla. Henkilökunnassa näkyy muuten tuttuja useista Tampereen ravintoloista, sillä moni on työskennellyt alalla jo pitkään. Bongaatko tuttuja?

Mitä Ihmettä?! -menu

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
myllarit-puolikaskuppi
myllarit-drink me
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY