Sunnuntaibrunssi katetaan Tammerin ihastuttavaan juhlasaliin.
Joululounas katetaan Tammerin ihastuttavassa juhlasalissa nautittavaksi.

Joululounas Tampereella

Solo Sokos Hotel Tammerin joulupöytä virittää hyvän ruuan ystävät jälleen joulun tunnelmaan. Joulupöydän antimista voi nauttia joko lounaalla tai illallisella.

Runsas buffetpöytä on katettuna lounasaikaan maanantaista perjantaihin 8.–12.12. ja 15.–19.12. sekä iltaisin tiistaista perjantaihin 9.–12.12. Joulupöytä jatkaa suosittua perinteistä linjaa muutamalla uudella twistillä höystettynä.

– Joulupöytämme tuttuja herkkuja ovat esimerkiksi graavilohi, rosolli, maksapatee ja paahtopaisti. Erikoisuutena valmistamme Tammerin legendaarisen hovimestarin Alexander Grobowsky’n mukaan nimettyä savuporoannosta sekä uusina herkkuina keittiön omilla resepteillä mustaherukkasilliä ja katkarapuja Skagen, kuvailee keittiöpäällikkö Tom Lindqvist.

Joulupöydässä makunystyröitä herättelevät muun muassa sillit, silakat, katkaravut Skagen ja lohi graavattuna sekä savustettuna. Tuhdimpia ruokia edustavat muun muassa perinteiset joululaatikot, harmaasuolattu kinkku, paahtopaisti ja kokonaisena palvattu kalkkuna sekä Tammerin erikoisuus, savuporo. Aterioinnin viimeistelevät esimerkiksi Mouhijärven Herkkujuustolan juustot Tammerin tomaattivaniljahillon kera, sacherkakut ja suklaatryffelit.

Tammerin perinteiset joululounas ja jouluillallinen soveltuvat niin pienempiin tapaamisiin kuin suuremmille ryhmillekin. Herkuttelemaan ovat tervetulleita hotellin vieraat ja kaikki kaupunkilaiset.

Tammerin perinteinen joulupöytä lounaalla klo 12–15 maanantaista perjantaihin 8.–12.12. ja 15.–19.12. sekä iltaisin klo 18–21 tiistaista perjantaihin 9.–12.12., 54 €/hlö. Muina aikoina tilauksesta ryhmille 58 €/hlö.
Menu kokonaisuudessaan:
http://www.ravintolatammer.com/sites/default/files/tammerin_perinteinen_joulupoyta_2014_juomasuosituksilla_0.pdf

Pöytävaraukset Tampereen Sokos Hotellien myyntipalvelusta numerosta 020 1234 630 tai sähköpostitse osoitteesta sales.tampere@sokoshotels.fi.

Ravintolan kotisivut:

http://www.ravintolatammer.com

Hotelli Tammerin uusi keittiöpäällikkö esittäytyy

Hotelli Tammerin keittiöpäälliköksi on valittu Tom Lindqvist

tom-lindqvistHotellin uutena keittiöpäällikökkönä syksyllä  aloittanut Tom Lindqvist on monipuolinen pitkän linjan keittiöammattilainen. Hän on työskennellyt mm. yrittäjänä Kylmäpihlajan Majakalla Raumalla, keittiöpäällikkönä ja ravintolatoimenpäällikkönä Scandic Hotel Simonkentällä ja Scandic Hotel Marskissa, keittiöpäällikkönä Sokos Hotel Klaus Kurjen Memphis-ravintolassa sekä vuoromestarina ja yrittäjänä Saksassa, Münchenissä.

Lindqvist on toiminut Suomen Kokkimaajoukkueen ja Bocuse D`Or -kilpailujen taustajoukoissa sekä Oy Skärgårdssmak Ab:n hallituksen puheenjohtajana. Lindqvistille on myönnetty PRO-palkinto Ravintolan keittiömestari -kategoriassa vuonna 2005, ja hän on ollut ehdokkaana Yrittäjä-kategoriassa vuonna 2012. Lindqvist on saanut Gastronomian Akatemian kunniamaininnan ja mitalin vuonna 2011.

Lindqvist vastaa uudessa toimessaan kaikista hotelli Tammerin keittiötoiminnoista, joihin lukeutuvat Ravintola Tammer, Trattoria Tammerin puisto, Vihtorin kirjasto ja Solo-aamiainen. Rotisseur-kilvin varustettu Ravintola Tammer on kuuluisa perinteikkäistä, mutta ajan hermolla olevista ruuistaan jo vuodesta 1929 lähtien. Trattoria Tammerin puisto on Tampereen suosituin italialainen ravintola, ja Vihtorin kirjastosta on muodostunut sekä kaupunkilaisten että hotellin asiakkaiden tyylikäs olohuone. Loistelias Solo-aamiainen on tarjolla joka aamu.