Huippukokki Arto Rastas avaa uuden, rennon maalaisranskalaisen ravintolan Tampereelle. Tullikamarin naapuriin marraskuun alussa avattava Bistro LePot tulee olemaan auki sekä lounasaikaan että illalla.
Ravintolaan tulee 150 asiakaspaikkaa, lisäksi baariin 50 asiakaspaikkaa ja sadan paikan terassi. Maalaisranskalainen ravintola on auki sekä lounasaikaan että illalla. Rastaan mukaan sieltä saa “tunteella tehtyä rehtiä ruokaa”.
– Spesialiteetteina meille tulee esimerkiksi fondueta ja raclettea. Perjantaisin on sikapäivä, jolloin kokonaista ruhoa vuollaan salissa. Listalla on paljon pataruokia. Rastas uskoo, että tällaiselle ravintolalle on kysyntää Tampereella.
– Tästä tulee rento, selkeästi oman rahan paikka, jossa on hyvä ruoka ja tunnelma. Haluaisin kutsua tätä iloiseksi seurusteluravintolaksi, koko kansan olohuoneeksi.
Entisen Sevillan tila on iso, joten se mahdollistaa monenlaisen tekemisen. Arto Rastaalla on ennestään kaksi ravintolaa. Toinen on yksi Tampereen kulinaarisista ylpeyksistä, Hella & Huone, ja toinen Lempäälässä sijaitseva kartanoravintola Villa Hakkari. Tampereen rautatieaseman yhteydessä toimii myös Hella & Huone Deli. Rastas omistaa myös Helsingin Kulinaarisen Instituutin.