scandic-rosendahl-kokoushotelli

Kokoushotelli Pyynikillä

kokoushotelli-tampere-rosendahlPohjoismaiden johtava hotelliketju Scandic on jälleen uudistanut Tampereen hotellejaan. Nyt vuorossa oli ketjun Tampereen suurin kokoushotelli, Scandic Rosendahl. Suositun kokous- ja kongressihotellin uudistus pyyhkäisi hotellihuoneet kertaheitolla 2000-luvulle.

kokous-tampere-pyynikkiScandic Rosendahl on yksi Tampereen suurimmista kokous- ja kongressitoimijoista ja sillä on pitkä historia ja kongressihotellina. Se  on parhaimmillaan kokouspaikkana ja  on kongressihotelliksi suunniteltuna kuin luotu erilaisten  kokous-, kongressi-, bankettitilaisuuksien järjestämiseen. Lähes 40 vuotta kokoushotellina toiminut Rosendahl on kokenut ja osaava kumppani kokouksien järjestämisessä. Hotellissa on modernit ja hyvin varustellut kokoustilat: 9 kokoustilaa ja 6 ryhmähuonetta 6–650 hengelle. Tilat soveltuvat hyvin myös messuihin ja viihdetapahtumiin. Henkilökohtainen kokouspalvelu ja maksuttomat parkkipaikat ovat myös kokoushotellin valtteja. Hotellin erikoisuus on yksityistilaisuuksiin käytettävissä oleva oma yökerho, joka soveltuu myös kokouskäyttöön tai siellä voi järjestää myös vaikkapa yrityksen pikkujoulut.

Lue aiheesta:

Scandic Rosendahlin kokoustilat

pyynikinharju

Uima-allas ja sauna: Hotelli Tampere: Scandic Rosendahl

Kun kokous on ohi, luonnonläheisyys ja kaupungin parhaat maisemat virkistävät

Mitä luovuuteen tulee, kauniit maisemat ja luonto ovat aina omiaan synnyttävään hyviä ideoita. Pyynikinharjun luonnonkauniissa rantamaisemissa Pyhäjärvelle tähyävän Scandic Rosendahlin kokousvieras saa nauttia uudenkarheiden hotellihuoneiden lisäksi kauniista järvimaisemista. Kokousten vastapainoksi hotellin asiakkailla on vapaasti käytettävissään saunatilat uima-altaineen ja kuntohuoneineen. Hotellin ympäristö tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet kehon ja mielen virkistämiseen. Upeinta on kuitenkin aivan hotellin vieressä kohoavan Pyynikinharjun maisemat lenkkeily- ja pyöräilymahdollisuuksineen. Maisemia voi tähyillä Pyynikin näkötornista tai retkeillä vaikkapa Pispalaan, joka on yksi Suomen persoonallisimpia asuinalueita ravintoloineen ja saunoineen.

Cafe Pispalassa on aina vaihtuvia, toinen toistaan herkullisempia omatekoisia kaakkuja ja jälkihyviä.Lue aiheesta:

Pyynikin näkötornin munkit

Cafe Pispala

Rajaportin sauna

 

Joutsenmerkitty kokoushotelli jo vuodesta 2007

Myös arvot ovat myös kohdallaan, sillä  Scandic Rosendahl on kaikkien Scandic -hotellien tavoin  saanut Joutsenmerkin tekemästään systemaattisesta ympäristötyöstä. Scandic Rosendahl on kokouspaikka, joka on toiminut laatuvaatimusten mukaisesti jo vuodesta 2007.

 

kokoukset-hotellit-jamie-oliver

Maailmankuulun kokin suunnittelema kokousruoka

Tänä syksynä nähdään Jamie Oliverin kahdeksan herkullisen keiton kavalkadi, joka on suunniteltu erityisesti Scandicin kokousvieraita ajatellen – salaisena ainesosana tietenkin ripaus Jamien reseptitaikaa.

Scandicille ruoka on tärkeä osa kokouspalveluja. Uusien keittojen seurana on kahdeksan eri lisuketta, jotka on suunniteltu syyssesonkiin sopiviksi.

– Syksyn keitoista löytyy lämpimiä ja voimakkaita makuja, kotimaisia juureksia ja sieniä. Omat suosikkini ovat klassinen italialainen pappa al pomodoro -tomaattikeitto, jonka perustana on hyvä ja voimakas lihaliemi sekä juustolla maustettu kukkakaalikeitto, joka on yksinkertainen ja helppo valmistaa myös kotona, kertoo Jari Ervasti, Suomen Area Chef.

Lue aiheesta: Scandic kokoukset – kokoustarjoilut

Scandic Rosendahlin arvostelut Booking.comissa: Booking.com | 8/10

Kuvat: Lifestylemedia Oy ja Scandic Hotels