MAINOS
Norjalaisen pienpanimo Nøgne Ø:n panimomestari Kjetil Jikiun saapui Plevnaan lokakuussa Sam Viitaniemen vieraaksi. saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan.
Olutravintola Konttori uudisti hanalaitteistonsa mahdollistaakseen entistä suuremman vaihtuvuuden maltaisten uutuusherkkujen rintamalla. Myös ravintolatilat uudistuivat samalla rytinällä. Hiljattain Vuoden olutravintolaksi valittu...
Olutravintola Konttorin monilukuisesta hanavalikoimasta lasketaan tuoppeihin aina varsin mielenkiintoisia ja harvinaisiakin herkkuja. Lisäksi tässä messevien maltaisten olohuoneessa voi seurata...
Tamperelainen Konttori on houkuttanut oluenystäviä "toimistolle" jo liki 20 vuoden ajan. Eipä ihme, että Helsinki Beer Festivalin asettama raati...
Olutravintola Konttori on houkuttanut oluenystäviä "toimistolle" jo 15 vuoden ajan. Olutravintolaklassikko panostaa edelleen erityisesti laadukkaaseen olueen, sen oikeaoppiseen tarjoiluun ja hyvään palveluun.
Palkittu olutharrastajien pyhiinvaelluskohde ja kaupungin olutkansan olohuone Konttori täytti jo komeat 20 vuotta. Alati kehittymään pyrkivä paikka on tinkimättömällä...
Plevnassa on 10.10. alkaen tarjolla todellista herkkua katajaiselle kansalle. Panimomestari Sam Viitaniemi on nimittäin jälleen valmistanut Aleksis Kiven päiväksi ehtaa Unto Sahtia.
Heikki Ahopellon ja Viinitallin yhteistyö kantaa hedelmää nyt myös oluiden muodossa. Itsekin hyvän oluen ystävänä tunnettu Ahopelto iloitsee ravintolaan saapuneista ranskalaisista luomuoluista, joita saa Suomessa yksinoikeudella vain Armaksista.
Talvi saa oluen ystävän kaipaamaan täyteläisimpiä oluita. Kurkistimme hieman olutravintoloiden tarjontaan. Kutsuttiinhan Tamperetta aikoinaan portterikaupungiksi. Tässä vain pintaraapaisu siitä,...
UkkoMetson teemaviikot jatkuvat nyt pataviikoilla maaliskuun ajan. Tarjolla on viikottain vaihtuvat kaksi pataruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tulevina viikkoina maistellaan lihaisia patoja mm. lampaasta, hirvestä ja kaniinista.
Norjalainen pienpanimo Nøgne Ø saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan. Edellisellä kerralla Plevnassa vietettiin vuonna 2007 ainutlaatuinen Guest Brew -olutillallinen, jonka valmisti Nøgne Ø:n keittiömestari Rolf "Toa" Tore Vik yhdessä Plevnan keittiötiimin kanssa. Jälleen on herkkua luvassa niin ruoan kuin oluenkin muodossa.
Pääsiäisen kunniaksi on hyvä panostaa luostarioluihin jo ihan perinteidenkin vuoksi.